drogi eskulapku wolność to miałeś za komuchów teraz jest gorsza cenzura jak za Stalina.jak darłem morde w 1968 precz z gomułką to dostałem trzy pały i kopniaka w dupę teraz idą chłopaki do kryminału że piszą Komorowski to szuja Mafia rządowa obojętnie której partii nie lubi konkurencji. Jak demokracja była by dobra dla ludzi to dawno by ją zlikwidowali.
No tak, potrzebne to koledze było :-) Źle się koledze żylo. Jak teraz kolega wytłumaczy sie swoim wnukom ze nieprzemyslanych młodzienczych zrywów. Wałesa to chociaż nobla dostał za podobne wybryki, a kolega? Niech kolega się cieszy, że ta ręka podniesiona na władzę nie uschla.
A na poważnie to ciekawy jestem, czy eurokomuna już przebiła poprzedni system w swoich absurdach. Pewnie tak, osobiscie doświadczyłem PRL jako dziecko wiec nie zabieram głosu.
Wracajac do giełdy, ciekawe co planuje grubas z naszą perełką. Kiedy straci cierpliwosc.
jak nie macie chłopcy co robić to wpiszcie w gogle zakon iluminatów i zobaczycie kto rządzi światem chyba nikt nie myślał że jakiś głupek obama który przed wyborami 2 lata wiedział że iluminaci namaszczą go na prezydenta zostawił całą ekipę busza nic nie zmienił bo nie mógł jako słup nic zrobić lub kukła tusk albo kaczor oni tylko wykonują prace dla belki,balcerowicza (członkowie bractwa)) od wielu lat