• gdzie te spadki? Autor: ~drewniany [178.36.37.*]
    wszystkich malkontentów i defetystów pytam?
    gdzie te akcje za darmo?
    gdzie pseudo-ekspert od upadłości?
    czy zjedli już klawiaturę?
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~pacze [83.6.200.*]
    no, teraz widzisz gdzie...
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~sasha [193.254.239.*]
    tylko uważaj żebyś sie klawiszami nie zadławił
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~sisi [83.20.54.*]
    Co jest marzyciele, zwieracze wam puszczają?
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~drewniany [79.189.97.*]
    jaja sobie robisz?
    kiedy wchodziłem w ten papier i ktoś by zapytał czy w ciemno oddam po 63-70gr chyba bym oddał i cieszył się sowitym zyskiem. teraz mogę na prawej stronie wierzy zjeżdżać do tych 70groszy. ( niestety nie jestem asem giełdy co zalicza same dołki i szczyty). tylko po co? ja wierzę w to że przebijemy 1zł z zasięgiem 1.4-1.6
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~pacze [95.49.131.*]
    powiedz, na jakiej podstawie przewidujesz jakieś wzrosty? Czy sądzisz że bez poznania inwestora ma spółka jakąś szansę na wzrost? Czy piszesz tylko po to żeby pisać...
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~drewniany [79.189.97.*]
    odnoszę wrażenie że Ty piszesz zeby pisać. co to za pytanie "Czy sądzisz że bez poznania inwestora ma spółka jakąś szansę na wzrost?" nie sądze. A Ty sądzisz że inwestor który odkupi kluczowe akcje serii D będzie na słupach miał poparkowane akcje tylko po to aby się nie ujawniać?
    IMO warunki układu są tak skonstruowane że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem który może dać im lepsze warunki , a nie czekać na postępowanie układowe.
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~sisi [83.20.54.*]
    "MO warunki układu są tak skonstruowane że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem który może dać im lepsze warunki , a nie czekać na postępowanie układowe. "
    warunki są tak skonstruowane, że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem? Co masz na myśli te 10% i to bez odsetek? Hahahah, masz poczucie humoru jak prezio paluch. Tu wszystko jest kręcone od A do Z tak, że nikt nie wie co tu się moze wydarzyć.
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~ccc [89.67.25.*]
    Dnia 2013-11-04 o godz. 16:56 ~drewniany napisał(a):
    > jaja sobie robisz?
    kiedy wchodziłem w ten papier i ktoś by
    > zapytał czy w ciemno oddam po 63-70gr chyba bym oddał i
    > cieszył się sowitym zyskiem.

nawet jak oddasz po 1zł to i tak zarobisz kilkaset zeta hahaha
    innym wystarczy 10% bo grają prawdziwą kasą.
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~drewniany [31.175.140.*]
    Tak tak tak. Zarobię dokładnie 150.
  • Re: gdzie te spadki? Autor: ~drewniany [212.91.22.*]
    Gdzie te darmowe akcje rzucone w rynek? Wracam z f1 a tu kurs nadal powyżej mitycznych 63 gr?
[x]
DREWEX 8,23% 0,55 2019-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.