jaja sobie robisz?
kiedy wchodziłem w ten papier i ktoś by zapytał czy w ciemno oddam po 63-70gr chyba bym oddał i cieszył się sowitym zyskiem. teraz mogę na prawej stronie wierzy zjeżdżać do tych 70groszy. ( niestety nie jestem asem giełdy co zalicza same dołki i szczyty). tylko po co? ja wierzę w to że przebijemy 1zł z zasięgiem 1.4-1.6
powiedz, na jakiej podstawie przewidujesz jakieś wzrosty? Czy sądzisz że bez poznania inwestora ma spółka jakąś szansę na wzrost? Czy piszesz tylko po to żeby pisać...
odnoszę wrażenie że Ty piszesz zeby pisać. co to za pytanie "Czy sądzisz że bez poznania inwestora ma spółka jakąś szansę na wzrost?" nie sądze. A Ty sądzisz że inwestor który odkupi kluczowe akcje serii D będzie na słupach miał poparkowane akcje tylko po to aby się nie ujawniać?
IMO warunki układu są tak skonstruowane że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem który może dać im lepsze warunki , a nie czekać na postępowanie układowe.
"MO warunki układu są tak skonstruowane że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem który może dać im lepsze warunki , a nie czekać na postępowanie układowe. "
warunki są tak skonstruowane, że wierzycielom korzystniej jest ułożyć się bezpośrednio z nowym inwestorem? Co masz na myśli te 10% i to bez odsetek? Hahahah, masz poczucie humoru jak prezio paluch. Tu wszystko jest kręcone od A do Z tak, że nikt nie wie co tu się moze wydarzyć.
Dnia 2013-11-04 o godz. 16:56 ~drewniany napisał(a):
> jaja sobie robisz?
kiedy wchodziłem w ten papier i ktoś by
> zapytał czy w ciemno oddam po 63-70gr chyba bym oddał i
> cieszył się sowitym zyskiem.
nawet jak oddasz po 1zł to i tak zarobisz kilkaset zeta hahaha
innym wystarczy 10% bo grają prawdziwą kasą.