• myPhone NEXT Autor: ~maarc [95.172.74.*]
    Etui schodzą na pniu, więc chyba Next nieźle się sprzedaje...
    http://allegro.pl/etui-pokrowiec-myphone-next-jedyne-na-allegro-i3643023429.html

• Re: myPhone NEXT Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    maarc, opchnąłeś już wszystkie swoje akcje? ostatnio byłeś zdegustowany tematem TFO
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~maarc [95.172.74.*]
    Dalej jestem. Chciażby ty, że TF1 jako największy dystrybudor akcesoriów komórkowych w Polsce (a przynajmniej za takiego się uważa) nie ma nic do swoich myPhone'ów. Coś tam można kupić na allegro do Next'a, ale do Duosmarta i Fun'a kompletnie nic nie ma.
    Ps. Zostawiłem jeszcze 25K akcji na wypadek gdyby ten śmieć jakimś cudem przebił 4 zeta...
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Obadamy, moim zdaniem przebije. Na razie wałkujemy się w przedziale 3,40-3,70 (taki boczniak jakby ktoś "mądrze" stwierdził).
    Rzeczywiście sprzedaż kuleje, ale jak widzisz od "wielkiego dzwonu" coś nasmaruje p.Płucienniczak. Skoro czyta, to może jest minimalna szansa na jakąś zmianę. Dobrze, że PR się w ogóle pojawił, bo kiedyś to była całkowita d.pa w tym względzie.
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~maarc [95.172.74.*]
    Dalej jestem. Chciażby tym, że TF1 jako największy dystrybudor akcesoriów komórkowych w Polsce (a przynajmniej za takiego się uważa) nie ma nic do swoich myPhone'ów. Coś tam można kupić na allegro do Next'a, ale do Duosmarta i Fun'a kompletnie nic nie ma.
    Ps. Zostawiłem jeszcze 25K akcji na wypadek gdyby ten śmieć jakimś cudem przebił 4 zeta...
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~tato [82.143.185.*]
    Dnia 2013-10-31 o godz. 11:00 ~maarc napisał(a):
    > Dalej jestem. Chciażby tym, że TF1 jako największy
    > dystrybudor akcesoriów komórkowych w Polsce (a przynajmniej
    > za takiego się uważa) nie ma nic do swoich
    > myPhone'ów. Coś tam można kupić na allegro do
    > Next'a, ale do Duosmarta i Fun'a kompletnie
    > nic nie ma.
    Ps. Zostawiłem jeszcze 25K akcji na wypadek
    > gdyby ten śmieć jakimś cudem przebił 4 zeta...

chyba chciałeś napisac dzieciaku 250 akcji a nie 25k
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~bursztyn [66.206.236.*]
    Perelka.Po takim produkcie nie boje sie o przyszlosc
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~paw [85.112.195.*]
    NEXT W SELGROS CENA 650 ZŁ
    I FUN 355 ZŁ
  • Re: myPhone NEXT Autor: ~WJ [89.191.128.*]
    NEXT na Allegro sprzedawany przez !KAREN cena 605zł + wysyłka lub gratis odbiór osobisty w salonach Komputronika
    czyli jeszcze 5zł mniej i mogę kupić :D
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.