• ...kolejna zagadka... Autor: ~gdyniak [188.146.231.*]
    ...tak mi przyszla do glowy szatanska wizja....

1. jesli sprzedac akcje z obecnej emisji i przyjac ze wierzyciele lykna propozycje ukladu z taka redukcja to spokojnie wystarczy na splate zredukowanych wierzytelnosci i zakonczenie procesu upadlosciowego...

2. kto powie dlaczego nie podano nazwy inwestora? a dlatego ze tym inwestorem jest... ;)

myślec....

PS.
    ... teraz wszystko zalezy od wierzycieli... ten kto ma papier albo popłynie albo zarobi krocie... teraz zabawa dla tych co maja zwieracze ze stali... ;) pozdrawuam
  • Re: ...kolejna zagadka... Autor: ~max [31.2.71.*]
    Widze gdyniak że nadal siedzisz na papierku.Ja wyszedłem wczesniej jak to sie mówi z pocałowaniem rączki.Już dawno nie miałem takiej spółki która trzykrotnie w ciągu tego roku dała tyle zarobic.Co dalej sie tu będzie działo sie okaże.Przyznam szczerze że spoglądam z boku i sam jestem ciekaw czy po tylu przekrętach jakie tu miąły miejsce coś sie w koncu zmieni i będzie tak jak sie należy czy dalej będzie kręcenie i motanie.
    Jeszcze pozostało rozpatrzenie przez sad wniosku syndyka o likwidacje choc myslałem że syndyk sam cofnie wniosek ale narazie sie z tym nie spieszy.Pamietac trzeba też że w umowie z inwestorem jest też zapis że inwestor w zamian za nabyte wierzytelnosci obejmie emisje akcji.Ile i po ile? Kto wie ale patrząc po propozycjach układowych to coś czuje że za wiele to nie będzie.
  • Re: ...kolejna zagadka... Autor: ~gdyniak [37.109.94.*]
    ...czołem max... papiera już nie mam... połowę sprzedałem w okoliczach 70gr... drugą połowę miałem sprzedać w okolicy zeta, ale opchnąłem po 0,85 średnio, choć tak jak przewidywałem i pisałem kurs doczołgał się do 1 PLN... nie ma co płakać byłem tu ze średnią 0,29...

... teraz trochę hazardu na koniec roku... za część zysku z DRW kupiłem 130k reinholda... najwyżej stracę... tam to dopiero jest niezła układanaka ;) ...pozornie topielec, ale jak sie dokładnie przyjrzeć to niezłe jaja się kroją...
  • Re: ...kolejna zagadka... Autor: ~max [31.1.209.*]
    No to super kolego.Reinhold powiadasz hmmm przyjrze sie.Ja kupilem troche MITa bo wszedl w trend wzrostowy no i zaciekawil mnie abm solid.Spoleczka w up.ukladowej ze sporym potencjalem do wzrostu tylko papiera w obrocie jak na lekarstwo i to jest ten bol.
  • Re: ...kolejna zagadka... Autor: ~mns [193.109.244.*]
    Z sympatii do Was koledzy, polece Wam Fluid i Hygienike, możecie rzucić okiem na te spółeczki. W DRE nie widze już potencjału do wzrostów... ale to już Wasz wybór :)
    pozdro :)
[x]
DREWEX 0,00% 0,55 2019-09-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.