No i co Jasieńku - korekta w locie była, ci co dziś oddali będę jutro gonić.
Chyba jeszcze nie czas na korektę - zbyt duże niedowartościowanie a chętnych nie brakuje :)
Dnia 2013-10-29 o godz. 17:05 ~Marky napisał(a):
> No i co Jasieńku - korekta w locie była, ci co dziś oddali
> będę jutro gonić.
Chyba jeszcze nie czas na korektę - zbyt
> duże niedowartościowanie a chętnych nie brakuje :)
za chwilę jan ci odpisze
dzisiaj znowu zarobiłem ,AT głupcze
Oczywiście Janie, po fakcie każdy jest mądry, ja też codziennie kupuję na dołku i sprzedaję na górce ...................po fakcie oczywiście nie omieszkam wszystkich o moim sukcesie poinformować............., żenada......
Janek jutro będzie powyżej 2,30.
No pomyśl sporo osób oddawało na sesji co poszedł + 4, dziś liczyli że spadnie i nie spadł, cześć oddawała dziś jak po otwarciu lekko zaczął opadać - cała ta grupa będzie gonić jutro.
Może i jestem zbyt wielkim optymistą ale tak to widzę.
Za duże niedowartościowanie i perspektywa rewelacyjnych wyników.
zrozum Marky wzrosty i to radykalnie pionowe zwykle nie moga trwac wiecej jak 3 sesje .
a mogles sprzedac na zamknieciu po 2,24 i dzis odkupic taniej ;)
No dobra chłopaki trochę się wykeszuje ktoś wystawił 40 tyś że kupi to dostanie.
Jadę na urlop do Szwecji na szczupaki nie chce się denerwować.
Do usłyszenia po urlopie
Dnia 2013-10-30 o godz. 14:27 ~Marky napisał(a):
> No dobra chłopaki trochę się wykeszuje ktoś wystawił 40 tyś
> że kupi to dostanie.
Jadę na urlop do Szwecji na szczupaki
> nie chce się denerwować.
Do usłyszenia po urlopie
po powrocie napisz jak brania
dziś byłem na jeziorze z żywcem ( płotka) dwie sztuki wyciągnąłem szczupak ok.3 kg wrócił do wody drugi 2 kg. będzie dziś na kolację.
moi krewcy oponenci nie mogac przyznac mi racji (falszywa duma) zmuenili temat na ryby.Ide o zaklad,ze blefuja z wedkowaniem.Kto posluchal jana dzis ma pole szerokiego manewru : mogl odkupic tanio,kuoic inne spolki ,poczekac do zakonczenia korekty i wejsc w papier ponownie.;) .DLA jasnosci gros moich przeciwnikow to zwykli naganiacze byc moze platni.
Janek specjalnie dla Ciebie nagram film z jednym ze swoich trofeów na filmie oczywiście pozdrowię cię gorąco prezentując zdobycz, film wrzucę na YouTube po powrocie a tu wstawię link :)
twk wiem,ze rozsmiesza cievwszystko co nie pasuje do twego scenariusza wzrostowego.tak wiem ,ze tylko ty masz racje i stronnicy opcji wzristowe ,a wsxyscy odmiennego zadania to idioci:) Ale ja gram po swojemu i nie martwie sie czy jutro spadnie.
Dnia 2013-10-29 o godz. 20:09 ~Marky napisał(a):
> A to fakt, zaczyna mi troche zalatywac Macierewiczem :)
Macierewicz to mówi
wiem ale nie powiem,a jan to pisze jutro będą spadki tak wychodzi z AT ,ja kurs idzie w górę to chłopina siedzi cicho ,jak spada to od razu się uaktywnia ze swoim a "nie mówiłem."
Ale oszust z tego jana, rano jeszcze twierdził że sprzedał i śmiał się z tych co trzymają a teraz oszukuje, że kupił i zarobił 15 groszy, ALE PALANT I OSZUST Z TEGO jana....................
Ogarnijcie się , takim jak Jan się nie odpisuje. To jakiś pryszczaty troll który jest sam i cieszy się, że ktoś się nim zainteresuje;. Dzięki temu czuje się lepiej. Wiadomo, że nie zarobił ugrał dzisiaj 15 groszy, olejcie go to po jakimś czasie sobie odpuści:)
Nie ma sie co smiac z jana.
Dobre i 15 groszy ale gosc i tak w plecy na DT bo...prowizja w te i wewte to jakies 7 zl a zarobil 15 groszy :-))))))
Interes zycia normalnie.
A ja myslalem ze pod 2,06 podjada i duupa...trza wejsc do pociagu poki dopiero drzwi zamyka.