• 30 go dzień prawdy. Autor: ~drewniany [77.254.37.*]
    Poniedziałek i wtorek to dzień dla prawdziwych spekulantów.jeśli pokaże się pozytywne info będziemy wisieć dwa dni do 1.6.ja w to głęboko wierzę.jeśli info będzie złe mamy prawą stronę wieży.każdy ryzykuje na własna rękę.kto trafi wygra życie ;) a jeśli jedziemy w górę to imo dystrybucja się zacznie pewnie około 2 zeta a może trzech.ja w każdym racie swój pakiecik trzymam do listopada.
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~strzala_1st [89.73.253.*]
    Drewniany czyli wierzysz w pozytywne info??

W sumie to co się ostatnio dzieje na to wskazuje.

Może info pojawi się już jutro

Zobaczymy
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~555 [83.22.49.*]
    gdyby miało być źle to by juz zrobili podbitke i wyskoczyli a tu gróbemu zalęży zeby jeszcze dokupic bo do żądzenia potrzebuje jeszcze troche zebrać a wiadomo ze jak sie ujawni to nie bedzie już szans po tej cenie zebrac tu cały czas jest w obrocie papier i kto juz miał dosc to mugł wyskoczyc tak że lawiny sie nie spodziewam te zakupy wskazuja że się dogadują bo gdyby rozmowy nie szły w dobrym kierunku to by powoli gruby wychodził a tu wyraźnie widać
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~strzala_1st [89.73.253.*]
    Z jednej strony masz racje. Z drugiej od 0,35 idzie prawie cały czas w górę. No i te spore obroty.

Miejmy nadzieję że będzie dobrze i że nie zostaniemy z papierem.

Pozdrawiam i życzę wzrostów
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~drewniany [77.254.37.*]
    Masakra.oczy bolą od takiej ortografii. I uwaga.gruby żeby rządzić musi odkupić akcje serii d.kto chce wiedzieć dlaczego odsyłam do statutu.czy inwestor chce zebrać z rynku akcje? Nie witam.czy jutro info? Też nie wiem, ale wierzę ze 30 go lądujemy na widłach a schizofrenik, wielonickowiec zje w końcu klawiaturę.
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~555 [83.22.49.*]
    jestem z dalekiego kraju takiego ma tłumacza raz tak raz inaczej ale chodzi o logike bo nikt nie pakował by kasy na strate grube rekiny dlatego maja kase że mysla rozumem a nie emocjami
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~Lucjan [46.215.111.*]
    Mysle ze niektorzy troche bujaja w oblokach.Przeciez pisze ze po ukladzie ma byc emisja dla inwestora ktora bedzie maksymalnie po 63 gronie wiec po co ma kupowac teraz z rynku.Jak dla mnie to infa pozytywne juz sa w cenie i po infie bedzie lawina zreszta do ukladu jeszcze daleka droga i wiele niewiadomych
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~xxx [89.67.25.*]
    obejmie po 63 grosze i wywali w rynek na obecnym poziomie to pewne.
    po to jest ta podbitka.
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~nn [193.19.165.*]
    to takie pitolenie jak to ze moze yc papier po 30 zl
    prawda jest taka ze g**** wiecie
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~drewniany [77.254.40.*]
    Nie sądzę aby potencjalny inwestor na takich obrotach handlował sam ze sobą od 63 gr.jeśli ma wysypać to komu i po co? Przecież nikt się nie ustawi z lewej strony. uważam ze przez Drewex jakiś branżowy inwestor wprowadzi swoją firmę na gpw po taniości. kto uważa ze będzie zwała nie musi kupować wprost przeciwnie może zamknąć pozycje jutro.każdy kto wszedł w ostatnich 2 miesiącach będzie zarobiony.
    Ale nie mówcie ze 2 złote nie są realne.imo bardziej prawdopodobnie niż zjazd na 63 gr
  • Re: 30 go dzień prawdy. Autor: ~555 [83.7.170.*]
    ryzyko będzie wynagrodzone
[x]
DREWEX 8,23% 0,55 2019-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.