skoro akcjonariusze po tyle sprzedają to musi im sie to opłacic a niektórzy niedawno sprzedawali ponizej 6 zł. Ja mysle że sprzedawanie ponizej 10 zł to głupota
25 to wartość księgowa, spółka nie jest w upadlości nie jest też kiepska i beznadziejna wiec cena/WK na poziomie 0,4 to absurd. ja czekam na ponad 20 mam dużo i nie mam szans wyjść na "chwilkę"
do 14 zł turbulencji na wykresie nie widać. Są spore obroty , a walne za pół miesiąca.Uwolnienie kursu Mzykowych spółek na GPW musi zastanawiać i cieszyć.
Zastanawiające,zastanawiające,niby uwolnili kurs,ale wszystko pod kontrolą. Czy znowu nie zaciągną hamulca ?? Gang maklerów i animatorów też wiąże solidarność w działaniu,zobaczymy >>
mlody mzyk leje krokodyle lzy.bo okradzeni inwestorzy nie oddali mu perelki po 6 zl i smrod jaki wytorzyla rodzinka mzykow w yawalu przeklada sie postrzeganie pagedu przez inwestorow finansowych.mlody czlowieku uderz sie w piersi z tatuskiem i nie szukaj winy u boga winnych ludzi
dawno już pisaem o emisji z 2012 akcji Pagedu .Zero informacji kto objąl i ile akcji ( wiadomo , że familia i jej spólki ).Teraz dowiadujemy się , że Yawal jeszcze nie uregulowal należności..........................bo Pioneer zastopowal w sądzie oszukańczą jak zawsze emisje Yawalu.Bylyby nowe akcje Yawalu za Paged. Kto tak skubie obie spólki Mzyków ? Wyjście mlodego to tylko taktyka .Po wypowiedzi funduszu Pioneer widać , że żadne propozycje ze strony Mzyków nie padly. Knf nie zakończyl jednak jeszcze postępowania o dacie zawarcia porozumienia.