• er!! oddaj ludziom pieniądze!!!! Autor: ~drewniany [81.18.203.*]
    te których nie zarobili przez twoje pierd..nie o spadkach które tu głosisz od 40gr.
    a wtedy będziemy rozmawiać o oddawaniu tym którzy tutaj stracili
  • Re: er!! oddaj ludziom pieniądze!!!! Autor: ~er [82.115.65.*]
    widac ze jestes leszcze m DO POTEGI

pamietaj lepiej z madrym nie stracic niz z glupi zarobic

ja swoje powiedzialem i czeka mna twoja mine nie dlugo a szczegolnie leszczy co lykaja akcje wczoraja i dzis pod MITYCZNEGO INWESTORA jak podadza info ze...

bo bylo tyle spolek lepszych do grania a przedewszystkim NIE BANKRUTOW i mozna smialo akcje trzymac na dluzej nize tutaj czekac na MITYCZNEGO INWESTORA i nie zadzyc sprzedac bo popyt zniknie po infie
    lub pamietaj lepiej z madrym stracic okazje niz z glupi zarobic
    czekam jak bedziesz oddawac pieniadze ubranym ludzia od 1 zl

co ich nagoniles na bankruta juz nie dlugo 30 bliski lecz inasjderka cwaniakow juz wczneije bedzie wywlac papiery w koncu maja durkowane po 63 gr
  • Re: er!! oddaj ludziom pieniądze!!!! Autor: ~drewniany [83.14.188.*]
    1. er w twoim przypadku to jest stracić z głupim.
    2. będziemy rozmawiać o oddawaniu tym co weszli po złotówce jak ty dasz tym co NIE WESZLI przez ciebie po 40-50gr.
    3. tym co chcą 100% pewności zarobku sugeruję obligacje albo lokatę kilka %/rok. nie ma takich bossów na giełdzie którzy nie mają chybionych inwestycji.
    4. podaj konkretne przykłady spółek które w ostatnim miesiącu- dwóch dały lepszy zarobek niż drewex z obrotami które pozwolą zarobić na więcej niż weekend w gołębiu. ja nie szukałem ale skoro ty twierdzisz że takie są chętnie je przeanalizuję.
    .
[x]
DREWEX 8,23% 0,55 2019-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.