• Kolego kowal i kazach nie jest TAK że my nie jesteśmy TU WAM wdzięczni. Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    za WSZYSTKO co tu dla mnie dla reszty drobnych akcjnariuszy ZROBILISCIE przez miesiące ,........

ba sam prezes i pozostali członkowie rady nadzorczej również powinni czuć DUME że mamy takie stowarzyszenie które o wszystko i wszystkic dba za DARMO.......

całkiem przypadkiem kiedyś rozmawiałem z jednym z członków ( niech zostanie tajemnica którym i jakiego grona) który powiedział mi że każdy pracuje na swój zysk bądź strate i za to jestem mu zobwiązany .......

I na koniec przyjacielu kowal bo tak mi pozwoliłeś do Ciebi się zwracać po nałożeniu kary w celu blokady tudzież znalezjenia odpowiedniego zajecia które zgodnie z regulaminem ukończyłem i nie mam do Ciebie żalu........
    I mam na myśli że Ty i kolega kazach również że NIGDY NIE PRZYSTAPIE DO SGI

pozdrawiam i miłeg handlu
  • Re: Kolego kowal i kazach nie jest TAK że my nie jesteśmy TU WAM wdzięc Autor: ~staryRYCHO z petrola [198.245.50.*]
    Zgadzam się też im drzwi zamknołem przed nosem i do diabła wysłałem.

Tu macie WBK to ładnie odbiorą od kazacha do grudnia 2014 to co wyzbierał wcześniej
  • Re: Kolego kowal i kazach nie jest TAK że my nie jesteśmy TU WAM wdzięc Autor: ~kazach [195.116.245.*]
    :-)

:-)

tyle w temacie.
  • Re: Kolego kowal i kazach nie jest TAK że my nie jesteśmy TU WAM wdzięc Autor: kazach. [195.116.245.*]
    jaro!!! czy to nie Twój nick??????

przypomnij sobie , cofnij się w swej pamięci rok do tyłu

czy to nie Ty ciągle się podszywałeś pod mojego nicka i nicka kowala?
    aż Cię musiałem zablokować na Amen u moderatora?

a później zmieniłeś sobie IP na 93.174.93 ;-)

kilka razy jeszcze coś obraźliwego napisałeś, aż znikłeś, aby pojawić się po roku na nowo jako jaro?????

a czy to nie Ty : http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ucieczka-pacjenta-z-oddzialu-psychiatrycznego-poszukiwania,103274,html?categoryId=496
[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.