• er vel tak vel pajac Autor: ~drewniany [89.171.190.*]
    będzie pisał o wabikach leszczach do 2złotych. znam ten typ. przy najbliższej korekcie napisze "a nie mówiłem?" zapomni dodać że jęczy tu od 40groszy że bankrut
  • juz CI cos pajacu napisalem naganiaczu ze czekam na ciebe Autor: ~er [82.115.65.*]
    gdy niebawem ztwoich 2 zl marzeycielu na bankrucie zrobi sie baza i oddasz po kosztach akcje razem z wieloma naiwnymi ktorzy wierza w MITYCZNEGO INWESTORA :))))

wiec wyzwanie Ci nic nie pomoze chyba ze jestes platnym naganiaczem to co innego...

ciekwe czy oddasz ludzia pieniadze jak cie przywitam najpier w okolicy 60 gr ja kwejda akcje do obrotu nowe a pozniej....

.

• Re: juz CI cos pajacu napisalem naganiaczu ze czekam na ciebe Autor: ~JaTyOn [89.68.156.*]
    Co nie zmienia faktu, że jak na razie codziennie jesteśmy oczko wyżej, więc zamiast biadolić o Tym, że zaraz spadnie, chyba lepiej korzystać z okazji. Wiadomo, że kiedyś wreszcie trend się odwróci, ale patrząc na to, jak wygląda od jakiegoś czasu każda z sesji, nie widzę powodu, by kurs nie miał dalej rosnąć.
  • Re: juz CI cos pajacu napisalem naganiaczu ze czekam na ciebe Autor: ~drewniany [195.238.71.*]
    nikogo nie naganiam- każdy ma swój rozum i podejmuje ryzyko . tutaj jest wysokie i każdy o tym wie. problem polega na tym że nie miałeś jaj żeby tutaj wejść i teraz żal ci dooopę ściska i kompleksy wychodzą. a ja jestem tu ze średnią grubo poniżej 60gr.
[x]
DREWEX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.