Kolejni zalośni cwani naganiacze do kupowania. Najlatwiej wmowic innym zeby kupowali, a potem im upychac swoje akcje. czekacie tylko jak nowe osoby zaczna kupowac, albo jakis leszcz sie jeszcze znajdzie zeby w tym momencie po wzrostach kupował dalej i zacieracie rece zeby sprzedawac swoje. chcecie zeby Inni wam pomogli wywindowac kurs a wy bedzie wtedy oddawac.
Jakbyscie serio wszyscy naganiacze (a co chwila ktos takei glupoty wypisuje) byli pewni swego i wierzyli ze kupowanie to dobry ruch to byscie to sami dalej po prosturobili. W samym dniu dzisiejszym pisaliscie kilka razy, zeby kupowac, a NIKT tego relanie nie robil. Ewidentna nagonka! Wyjelibyscie wszystkie oszczednosci i dalej kupowali/dokupywali, skro sami do tego namaiwacie. Kurs powinien byc wtedy juz 10zl jakby wszystkich naganiaczy zliczyc.
Przyczajeni czekacie na innych. Żałosne
zero odwagi. inwestorzy sa coraz to madrzejsci i potrafia przewidywac i anlizowac, takze tak latwo im tego nie wmówicie. Nie dadza sie takim jak wy... bedziecie jeszcze przez to naganianie spodnie zdejmowac. Pownien Wam za to naganianie jakis grubszy zaraz sypnąc to byscie moze rozmu nabrali i mieli nauczke, a nie w glowach juz liczyc ile to zarobicie kosztem naklaniania innych do kupowania.
SAMEMU (DO)KUPYWAC JAK CHCECIE ZEBY ROSŁO, A NIE NAKŁANIAC INNYCH.
DO ROBOTY KUPOWAĆ KUPOWAĆ, SAMI POLECACIE W KONCU!
a moze Ty jestes naganiaczem na spadki "hehe" bo sprzedałeś w dołku? ;) Idz pospekuluj na Gancie i innych kupach jak uważasz, że ta spółka jest nic nie warta ;)
daj sobei spokoj. tak jak pisalem, chesz zeby inni kupowali a ty i inni naganiacze przyczajony czekasz zeby sprzedac swoje akcje. SAM KUPUJ, A NIE INNYCH NAGANIASZ. A co moze nie jestes jednak pewien swego? to bylo by jeszcze gorsze bo naklaniasz, mimo ze sam nei wierzysz. a jak wierzysz to kupuj dokupuj kupuj. zrobisz interes dobry. gadacie gadacie tylko a nic sie nie dzieje, nikt z Was gadaczy nie kupuje, obłudnicy. Ja sie zacheca do kupowania to samemu to robic do bólu.
A jak sie nie ma zamiaru kupować to siedź CICHO.
Myślicie, że ludzie sa glupi. Wszyscy wiedzą jak tutaj grać. No chyba ze przez pryzmat samych siebie.
Dnia 2013-10-23 o godz. 08:13 ~hehe napisał(a):
> daj sobei spokoj. tak jak pisalem, chesz zeby inni kupowali
> a ty i inni naganiacze przyczajony czekasz zeby sprzedac
> swoje akcje. SAM KUPUJ, A NIE INNYCH NAGANIASZ. A co moze
> nie jestes jednak pewien swego? to bylo by jeszcze gorsze
> bo naklaniasz, mimo ze sam nei wierzysz. a jak wierzysz to
> kupuj dokupuj kupuj. zrobisz interes dobry. gadacie
> gadacie tylko a nic sie nie dzieje, nikt z Was gadaczy nie
> kupuje, obłudnicy. Ja sie zacheca do kupowania to samemu to
> robic do bólu.
A jak sie nie ma zamiaru kupować to siedź
> CICHO.
Myślicie, że ludzie sa glupi. Wszyscy wiedzą jak
> tutaj grać. No chyba ze przez pryzmat samych siebie.
Czy ktoś może mi w racjonalny sposób wytłumaczyć dlaczego zupełnie małe spółki potrzebują więcej czasu od np. spółek z wig 20 by zaprezentować wyniki kwartalne ? Jednocześnie porównując w giełdą amerykańską dlaczego małe spółki z wig 20 potrzebują więcej czasu by zaraportować wyniki kwartalne od wielkich koncernów amerykańskich ,które są międzynarodowe i ich księgowość jest chyba bardziej zawiła i teoretycznie potrzebują więcej czasu by wszystko zliczyć ? Bo to jest paradoks im mniejsza spółka , tym potrzebuje więcej czasu na rachunki ?
od jutra jedziemy i do końca I półrocza następnego roku już tak zostanie. Cel, 2 cyfry. Spytacie skąd to wiem, ano pasjansa żem postawił i kośćmi potwierdził, a na dodatek cały czas mnie łapa swędzi.