• Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~Beny33 [83.23.184.*]
    Zapakowany w Rafako, Mostostala, CCC dziś kupiłem i tak sobie siedzę i patrzę na te notowania Drewexa
    Co zauważyłem nie tylko dziś - leci pakiet kupna PKC gdzie jest jeden duży pakiet sprzedaży np. 60 000 akcji.
    Potem kurs stoi - wymiana około 50 000 akcji, po czym kurs spada bo kotś sprzedaje 60 000 - 100 000 akcji po każdej cenie.

nic by nie było w tym dziwnego jak fakt że jak kupują idą duże pakiety sprzedaż po te 60 000 a jak jest sprzedaż PKC to pakiety nie są większe niż 15 000 akcji

Czyli co można zauważyć - kuszenie wzrostem - wymiana na poziomie i wywalenie ustawionych w kolejce....

Jak Chłopaki myślicie ??
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~Re [82.145.221.*]
    Hmmm... Nieznam sie!
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~dd [89.71.86.*]
    Drewno jest w modzie
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~czelsi_01 [62.201.252.*]
    Beny pisales ze oddales i czekasz na korekte... sadzisz ze takowa wogole bedzie??

Ja wyszedlem na 0,69 polowa, na o,73 kawalek i ostatnie na 0,70, teraz troche zaluje i nie wiem co dalej czy wskaiwac do rozpedzonego pociagu ???

Za duza cisza tutaj... nie wiadomo w co graja, mi to podchodzi pod wybujanie kursu zeby wcisnac ludziom papierki... nawet jak to kupi IKEA, czy inna wielka meblarska firma to co z tego wynika... nic.Jest kasa do oddania wierzycielom, jesli ktos to kupi to raczej obejmie akcje za wniesiona gotowke... wiec i tak to nic nie wnosi bo wartosc moze wzrosnie ale kapital sie rozwodni...

za duzo pytan i za malo odpowiedzi...
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~tom [83.17.171.*]
    jak prezio sypie to nic z tego nie będzie na dluzsza mete
  • Balonik moim zdaniem Autor: ~Beny33 [83.20.244.*]
    Ładnie biorą...
    Ładnie uwalają...
    Ładnie ubierają....

Życzę jak najlepiej ale jak dla mnie to balon
  • Re: Balonik moim zdaniem Autor: ~zzz [84.10.6.*]
    ubierają...
    będzie płacz i ubranka na zimę:)
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~czelsi01 [62.201.252.*]
    Beny, dzieki za rade... popelnilem podstawowy blad inwestora, zasugerowalem sie twoja wypowiedza...

gdzie ty masz chlopie korekte, gdzie ja widzisz, moze w locie pomiedzy 1,20 a 1,10 bedzie.

Ale sie wydymalem... mialem w planie siedziec do poziomu 0,85-0,95 a wyskoczylem na 0,73 bo mi zwory puscily z nerwow... no to teraz mam nauczke...

szkoda gadac...
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~Beny33 [83.20.244.*]
    A zarobiłeś kolego ??

Szczerze - zaskakuje mnie dlaczego to rosnie - dziś patrzyłem na wykres roczny i takich poziomów nie widziałem.

Żadnego konkretnego inf. nie było - a to że jest inwestor który pompuje akcje w górę żeby przez 3-5 dniu móc uwalać akcję....

Kolego jak Ty się na giełdzie odnajdujesz bez taktyki ???
    Sprzedajesz i kupujesz na hura ???

To przez to narzekasz :)

Ja muszę zmienić nick na BenyRekin :D:D
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~czelsi_01 [131.117.240.*]
    Beny, jakoś ostatnio się odnajduję..., tak zarobiłem na Drewexie jakieś 60%. Oczywiście to dużo ale szlag mnie trafia że nie jestem na pokładzie.

Straciłem na GPW kupę kasy bo wierzyłem w fundamenty spółek i inwestowałem a nie grałem. Moim nieszczęściem było to że miałem dużo wolnej gotówki w czasach gdy wszystko leciało na ryj...

Miałem w portfelu takie perełki jak petrolinvest, bioton , atlantis a na koniec wszedłem w budowlankę która runęła... Polimex to kupowałem pierwsze pakiety po 3,40 chyba :(

Tragedia.

I żeby było jasne nie narzekam...

Zawsze zarabiam jak omijam forum bankiera... dlatego postaram się żebyście mnie tu za często nie widywali... :)
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~Beny33 [83.20.232.*]
    Kolego kierujesz się zdaniem ludu z forum ?? Ja Cię proszę :):)

Zobacz słuchałbyś takiego er co od 60 groni nagania na spadzoir

Ja lubię sobie wejść na forum jak już sprzedam akcje i pocieszyć tych co mi sprzedali na dołku a wzięli na górce.

Jak zaczynałem to tez patrzyłem na fundamenty i analizę techniczną i trzymałem akcję po 2-5 miesięcy.
    Obecnie akcję jak są w portfelu dłużej niż tydzień to góra.
    Mnie cieszy każdy grosz - np. dziś drewko brałem po 0,80 PLN i jak poszedł baton 100 tysi po 0,84 to po 0,83 PLN wywaliłem.
    Mógłbym powiedzieć że żałuję - JEDNAK jakby akcje poszły w drugą stronę to bym stracił.
    10 000 tysi czeka na 1000 PLN :)
    Mam prostą strategie - kupuję na dołku - czekam 1h-2dni jak nic nie idzie to sprzedaję nawet bez zysku - tyle jest okazji zarobku.

Od wczoraj obserwowałem Arctic - dziś brałem po 2.45 PLN - oddałem po 2,58 a mogłem po 2,62. Brałem potem po 2,64-2,67 i zobaczymy co jutro będzie.
    Więc jakbym trzymał to byłbym 6 groni + marże do przodu

Taką mam strategie... - minimalizacja strat.
    Nie żałuję - dzięki niej mam kilka tysięcy % zysku w ostatnim roku
    Tak kilka TYSIĘCY %.

Więc jeśli kierujesz się forum to nie wróżę przyszłości na giełdzie :)
  • Re: Tak z nudów obserwuję tego Drekwxa i coś mi się nie podoba Autor: ~MH [77.65.39.*]
    lepiej kupic akcje Epigona, bedzie mozna zarobic naprawde sporo
[x]
DREWEX 0,00% 0,55 2019-09-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.