Jak narazie do konca roku wierzyciele mają termin do zgłaszania wierzytelnosci a do tego czasu raczej nie spodziewałbym sie jakis rewelacji.
Druga sprawa to Gant.Jeśli tam będzie likwidacja i wejdzie syndyk to wtedy należy liczyc sie z tym że syndyk wysypie wszystkie akcje w rynek PKC żeby spienięzyc co sie da i ile sie da.
Może po nowym roku cos będzie wiadomo wiecej i jesli do tego czasu nie dojdzie do zmiany na likwidacje to jakas szansa będzie może nawet jakas pomoc ze strony rodzinki prezia kto wie.
gant,budopol,bioton, petrolivest kto te spółki wprowadził na gpw powinien zgnić w ruskich łagrach, wszystko pada,kto tym rządził,ile prezesi zarabiali, bananowa giełda
Dnia 2014-01-03 o godz. 13:46 ~Budek-marudek napisał(a):
> Widze ze pamietaliscie o budku, zycze zatem silnych nerwow
> i do zobaczenia za kilka miesiecy...
A co bedzie za kilka miesiecy?Wiesz cos moze czy tylko przeczucia.
Czy może ktoś z Wrocławia napisać:
- czy ta spółka istnieje
- czy wykonują jakąś działalność
- czy może tylko w biurze siedzi p. Krysia i nie odbiera telefonów od wierzycieli
Wczoraj mieliśmy ruchy na spółce, wzrostowe :) i nie związane z Gantem.
Może pójdziemy do góry.
Ponawiam pytanie.
Czy ktoś wie co się aktualnie dzieje w spółce ?
Ja dzisiaj sprzedałem po 0,21.
Kisiłem ponad pół roku.
Średnią zakupu miałem 0,15.
Ten dzisiejszy zarobek mi wystarczy
Coś nie wierze w dzisiejszy wysoki wzrost
Elo elo
Ja wiem tylko tyle że do 2 marca wierzyciele Ganta mają czas się zgłaszać do sędziego w sptawie swoich wierzytelności i że kwoty do 20 tys mają zostać spłacane od razu a wyższe w kilku ratach..
a 2 sprawa to to że chyba w tym miesiącu mają podać raporty które "PODOBNO" nie są straszne( przynajmniej taki łańcuszek plotek słyszałem)
...korekta jest płytka i na dniach będzie moim zdaniem rosło,,ale z zbytnim optymizmem bym nie przesadzał,,na bomi ,pronoxie i habecie też tak myślałem jak Ty,,dzisiaj tych spółek już nie ma a ja popłynąłem z kasą,,,
Dopóki kurs się nie ustabilizuje na jakimś poziomie to trudno coś powiedzieć. Dobre by było oparcie na 20-21 groszy. Narazie przewaga sprzedaży, obroty ładne gdyby były na tym poziomie przez jeszcze tydzień było by bardzo prawdopodobne ładne odbicie. Napewno dokupię ale jak bedzie wiadowo że oparł się mocno. Z drugiej strony na wyższych poziomach cenowych sprzedaż się wycofuje???
Jestem przekonany, że sterujący będą zapi-talać na 1 złotych, żeby nie wylądować na 2-fx.
Zresztą, czy taka wycena rynku będzie przesadzona? Raczej nie.
Pozdrawiam!
Dnia 2013-10-18 o godz. 09:36 ~Budek-marudek napisał(a):
> obserwowac spolke! wyniki 27 lutego zakupiłem po 12 grosza pozdrawiam tych co kupili jeszcze taniej