miała być makulatura na sprzedaż albo do palenia w piecu a jest jeden odcinek do podtarcia.
!!!!!
Przypadkowy papier bez znaków wodnych, holgramów zabezpieczających przed podrobieniem, bez pieczątek z pokwitowaniem....
papier do du.y. wydrukowany na zwykłej drukarce...
Dnia 2013-10-17 o godz. 09:15 ~DYX napisał(a):
>
WAŻNE!
Joanna Horodyńska - narzeka na swoje za duże
> piersi !......
> http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/ale-wygladaja/joanna-ho
> rodynska-narzeka-na-swoje-za-duze-piersi/yvtmp
CO MNIE TAM OBCHODZĄ CUDZE CYCKI - LEPIEJ POWIEDZ KIEDY ZNAJDĄ SIĘ PIENIĄDZE NA MOIM KONCIE np... 7zł sztuka heeee... heeee..
Czy habeta robi jakieś roboty jeszcze bo przelatywałem przez stolice i zdaje mi się że w okolicy wiaduktu tam gdzie hani zalało latem to chyba szpec grupa z habety działała tylko niewiem czy mi się sniło czy przewidziało może który jest z tej okolicy to by sprawdził - bo ja miałem dużo snów a co do tego to nie jestem pewny że to był sen .... heeee... heeee...
Przed chwilą oglądałem na jedynce program EKONOMIA - INWESTOWANIE NA GPW - inwestorzy to jest pożyczanie kasy firmom , miejsca pracy heeeee... heeee.. do teraz się smieje to znaczy że kopacze będą grac w piłke którą ja wyłożyłem , jeżdzic po drogach które teraz wybudowali itd..... heeee... heeee... po co to ciśnienie mi chyba się troche podniosło bo mnie chyba mają za i................... nie kończe heeee... heeee...