• to chyba mega źle.... Autor: gpwmaster [31.174.180.*]
    j.w.
  • Re: to chyba mega źle.... Autor: ~Edwardo [141.0.11.*]
    Od jutra zawiesza notowania na 6miesiecy
  • Re: to chyba mega źle.... Autor: ~zz [83.2.213.*]
    poważnie?
  • Chyba czy nie chyba Autor: ~Ideon [88.156.29.*]
    Czytajcie komunikaty ze zrozumieniem i tyle, a nie już robicie, gacie
  • oooo Autor: ~ideon [88.156.3.*]
    tak jak pisalem czytajcie ze zrozumieniem

GPW: Wykluczenie z obrotu obligacji spółki IDEON

obligacje to nie akcje
  • Re: Chyba czy nie chyba Autor: ~321 [89.79.126.*]
    Przecież tam nie ma słowa o obligacjach.

Tylko o kapitalizacji.

Podstawą podjęcia uchwały jest niedotrzymywanie przez Emitenta wysokości kapitałów własnych na poziomie wynikającym z Regulaminu Giełdowej Izby Rozrachunkowej Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych SA. Uchwała została podjęta na podstawie analizy dokumentów finansowych Spółki za rok 2012 oraz za
    1 półrocze roku 2013, w których to okresach, Spółka wykazała ujemne kapitały własne.
  • trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~ideon [88.156.3.*]
    alez prosze bardzo masz ponizej

rachunki sa rowniez prowadzone dla obligacji
    KDPW mial na rachunku obligacje wiec zawiesil ten rachunek po uprawomocnieniu sie wyroku, poniewaz a decyzje sadu znajdz sobie w komunikacie

czytajac dalej ....

Uchwała została podjęta na podstawie analizy dokumentów finansowych Spółki za rok 2012 oraz za 1 półrocze roku 2013, w których to okresach, Spółka wykazała ujemne kapitały własne.
    KDPW wskazalo ze cos z tym fantem spolka musi zrobic :)))))), pewnie nie robili do czasu uprawomocnienaia sie wyroku
    byc moze KDPW nalozy na spolke kare w jakiejs kwocie lub upomni itd. w to nei chce mi sie na razie wnikac
    spolka musi zwolac Walne i cos postanowic, ot i tyle chyba

na marginesie KDPW moglby bardziej precyzyjnie pisac, ale coz widocznie sie musi, a ze sie z dopiero teraz obudzili ze strata, no coz ....

GPW: Wykluczenie z obrotu obligacji spółki IDEON
    Wykluczenie z obrotu obligacji spółki IDEON

Uchwała Nr 1215/2013

Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.

z dnia 15 października 2013 r.

w sprawie wykluczenia z alternatywnego systemu obrotu na Catalyst obligacji na okaziciela serii A spółki IDEON S.A. oraz unieważnienia zleceń maklerskich na obligacje tej spółki na Catalyst

§ 1

Na podstawie § 12 ust. 1 pkt 1) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy, działając na wniosek spółki IDEON S.A., postanawia wykluczyć z dniem 16 października 2013 r. obligacje na okaziciela serii A tej spółki, oznaczone kodem "PLCNTZP00044", z alternatywnego systemu obrotu na Catalyst.

§ 2

Na podstawie § 25 ust. 10 Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia, że zlecenia maklerskie na obligacje spółki IDEON S.A. przekazane do alternatywnego systemu obrotu na Catalyst, a nie zrealizowane do dnia 15 października 2013 r. (włącznie), tracą ważność po zakończeniu obrotu w tym dniu.

§ 3

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

kom pif/
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~Adam [82.145.220.*]
    A kolego wybije sie ten kurs bo mam to od paru miesiecy kupione po 0,07
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~ideon [83.13.124.*]
    jak bym wiedzal jak mocno pojdzie ideon to bym chate zastawil i kupil akcje :)))
    moze rownie dobrze pojsc 1,2 grosze a rownie dobrze xxx groszy, tego nikt nie wie
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: _malin_ [176.97.81.*]
    Kolego ja mam średnią 0,053 i nie tyle liczę na wzrosty co mam przeczucie że tak będzie, a te już mi dało pare razy dorobić do pensji
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~Adam [82.145.220.*]
    Jest szansa na 0,10groszy?
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~Ideon [88.156.29.*]
    Szansa, gdyby to sie wiedziało ,
    Bedzie pare komunikatów na zwyżki z zniżki trzeba to tylko wykorzystać w usrednianiu
    ze skoczy do góry , pare razy owszem , problem ile i jak mocno, tego nikt nie wie, ile ludzi kupi i czy dołączy sie jakiś grubasek z wolna kasa
    Do podciagnieca kursu na kilkanaście groszy nie trzeba tutaj dużej kasy i wielkiej filozofii
    Jak ktoś kupił po 0,10 tak jak ja po 0,09 - 0,11 trzeba usredniac
    Dokupić taniej sprzedać 1grosz drożej i dorzucić trochę starych akcji
    Pozostaje kwestia ile sie na początku kupiło, ja kupiłem mało więc malem sprawę ułatwione, teraz mam średnia ok. 5groszy
    mi wzrost o 1-2groszevwystarczy
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~dd [77.65.156.*]
    a dlaczego ma rosnąc coś co nie ma wartości????
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~Adam [82.145.221.*]
    Ja kupilem raz po 0,10 usrednilem do 0,07 cholera chcial bym po 0,09 chociaz sprzedac ciekawe kiedy te komunikaty i od jakich inf najmocniej akcjie ida?
  • Re: trzeba umiec czytac i szukac !!! Autor: ~idoen [83.13.124.*]
    wartosc akcji ma srednie znaczenie, jesli w gre wchodzi krotkoterminowa spekulacja
    moze spasc i do 0,02, 0,03 ( 0,03 juz bylo przez chwile teraz masz 0,04, 0,05)
    komunikaty nie pojawia sie w ciagu kilku dni, na nie czeka sie trcohe

bedziecie mieli komunikaty dotyczace sremu, dobre lub zle, dotyczace komi, to samo, wyniki finansowe, te zle
    poza tym na groszowych spolkach trzeba miec cierpliwosc i grzecznie czekac w kolejce zlecen lub ryzykowac na kupnie i sprzedazy w tym wypadku na 1 i 2 fixie
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.