nie wiem jak to Wam trzeba narysować ale kredyt został przyznany
piszecie o uruchomieniu kredytu itp
zasada jest prosta
ustalą nieruchomość do kupna ( powiernik zaakceptuje ją ) - następnie dokonany zostanie zakup - umowa idzie do powiernika, który przelewa pieniądze ale nie dla Dependu tylko dla sprzedającego
po to był rachunek powierniczy, żeby uruchomić kredyt i z tego rachunku będą dokonywane płatności - to tak w skrócie
jesteście na spółce a nie wiecie, że ma ona 200 mln dolców do wydania :)
po październikowym spotkaniu będą systematycznie pojawiały się komunikaty o umowach przedwstępnych zakupu nieruchomości i o zakupie nieruchomości
( wstępne rozmowy już dawno zostały przeprowadzone i wykaz nieruchomości jest gotowy i dogadany - po to było wcześniej potrzebne renomowane biuro nieruchomości )
Na przyznanym kredycie zarobili tu co nie którzy w lutym a teraz czas na finał finałów tylko że w innym znaczeniu. Zakup nieruchomości dzierżawy wynajmy itd.
Niech ruszy, nam to już nie straszne ;) Widzieliśmy i 20gr kto miał oddać już to zrobił, no chyba że to wasze pakiety wtedy poszły i teraz macie stracha że ich w tej cenie nie odzyskacie - ale nikt nie mówił ze zabawa kursem zawsze jest opłacalna ;)
które mają jakikolwiek związek z krawcami, co oczywiście nie przeszkadza mi wypowiadać się na forach tych spółek, dla mnie to może nawet rosnąć o ile wpływy ze sprzedaży akcji platyny trafią do KNF-u lub poszkodowanych przez platynę i krawców
To krawcowe biuro istnieje w ogóle? W komunikacie nie było nazwy biura. Skąd wiesz, że akurat to? (jeśli to to ładnie sobie wykombinowali jak będą prowizje od transakcji kosić...)
"renomowana" znaczy tyle, że ich. Nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć tej informacji nie mniej jest ona tak samo lakoniczna (i nie wiem skąd pochodzi) jak pierwsza informacja o zakupie działki po 10zł/m2. Ktoś napisze, że cena działki nie ma znaczenia (dla mnie ma), bo w Jankach pod Warszawą zanim działkę kupiła Ikea też ceny nie były wysokie ale gdzie tu porównywać firmę, która prawie nie prowadzi działalności do Ikei.
Skoro taka renomowana to dlaczego nie podać jej nazwy i utwierdzić akcjonariuszy w przekonaniu, że sprawy idą w dobrym kierunku. Najwidoczniej nie jest taka renomowana jak niektórzy chcieliby ją widzieć. czyżby to była kolejna tzw. "ściema"?!!!
Chlopcze tobie chyba krawce niezle futro przetrzepaly :):) Widzisz, ze sypia tu akcjami juz od pol roku :) Jakby tyle mieli... Idz lecz swoje frustracje gdzie indziej ;)
Zauwazylem, ze latasz po wszystkich watkach krawcow i spamujesz bez umiaru. Napisales raz i wystarczy. Nie musisz wstawac codziennie rano i wklejac jakis glupot na forum bo robi sie mega spam. Jesli zostales oszukany zglos sprawe do odpowiednich organow i moze ci pomoga.
;)
A czy ja mam ciebie i tobie podobnych za reke prowadzic jak dziecko ? Szukaj, dzwon interesuj sie, a sam dowiesz sie duzo ciekawych rzeczy ! Ja tu nie jestem od "uswiadamiania" ;) Zauwazylem cie na kazdej slpolce krawcow, dlatego zagadnalem do ciebie czy aby na pewno dobrze sie czujesz ? bo to troche podbiega pod lekka chorobe psychiczna... Straciles kase to zrob tak jak ci pisalem, albo jeszcze lepiej wez sie w garsc i odrabiaj kase, a nie lamentuj po forach bo od tego portfel ci nie urosnie ! Daleki jestem od "internetowych przepychanek" z kimkolwiek tutaj wiec rob co chcesz tylko przemysl to co ci napisalem.
Milego dnia ;)
Pisalem ci juz wielokrotnie zadzwon do spolki, napisz, rozpytaj "ludzi na miescie" i dowiesz sie wszystkiego (kto wykladal pieniadze, na co i po co, itp. itd.) ! Ode mnie nie dowiesz sie niczego bo ja spolki nie promuje jak "mroku" swoje :) O moje inwestycje sie nie martw bo jestem wrecz pewien, ze w porownaniu ze mna jestes zwyklym golasem... Nie o to tutaj jednak chodzi.
Co do krawcow to zaloz moze jakiegos bloga, lub strone www i informuj tam wszystkich. Mozesz rozszerzyc dzialanosc takze o rzadzacych i inna zakale w kraju panujaca :) Tylko zebys nie skonczyl jak "szeryf internetu" :)
Jezeli moj wywod jest zenada to ciezko ubrac mi w jakies logiczne zdanie to co ty reprezentujesz :)
Pozdrawiam i bez odbioru ;)
w sprawie krawców powinienem zwrócić się do prokuratury ale analizując twoje wywody z czym miałbym się zwrócić jeżeli informacje na podstawie, których dokonywałem inwestycji pochodziły z informacji uzyskiwanych telefonicznie lub "na mieście". Idę do prokuratora a on mnie pyta skąd mam takie informacje a ja mu powiem, że otrzymałem je w rozmowie telefonicznej albo usłyszałem "na mieście". Co będę miał na potwierdzenie tych rozmów bilingi. W takiej sytuacji zawsze gość się wyprze a prokurator nie będzie miał wyjścia i umorzy postępowanie.
Te dwa posty do których się odniosłeś nie dotyczyły krawców tylko dependa ale ty nie odpowiedziałeś niczego konkretnego w tych sprawach.
A może powinienem twoja radę w kwestii pozyskiwania informacji o spółce i jej działaniach zrozumieć jak wykorzystywanie informacji poufnych nie dostępnych innym akcjonariuszom?
Za radę żeby otworzyć stronę i tam opisywać działania krawców i platnium dziękuję, ponieważ uważam że fora spółek, w których krawce mają udziały lub są w jakiś biznesowy sposób z nimi związani są najlepszym miejscem dla takich celów. Nic na to nie poradzę, że niektórzy akcjonariusze chcieliby, żeby na forach spółek pisać same peany na ich cześć i cześć organów nadzorczych. Niestety tak się nie da.
Olo rozumiem Twoją frustrację , sam też dostałem nieźle w dupsko od krawców ( celowo z małej litery) ale oni wcześniej czy później pójdą tam gdzie ich miejsce o to bym się raczej nie martwił - zobaczymy z czego zapłacą kary bo na razie wyprzedają wszystko co mają ( PCA ostatnio pchają już po 3gr gdzie WPX po 4gr ) , SII też już założyło sprawę więc pętla się zaciska. Krawce w tej spółce o ile jeszcze coś mają to może mniej niż ja więc nie przesadzaj z tym ich udziałem , tez bym tutaj nie siedział gdybym wiedział że coś oni tutaj mogą ... Pozdrawiam i głowa do góry ( mi już tylko 30k zostało do odrobienia po tych padalcach a było tego że ho ho ...)
nadal nie ma odpowiedzi co z tematami poruszonymi w tych dwóch raportach. Czy należy uznać je za nieaktualne? Jeżeli firma poinformowała o nich to dlaczego nie pisze co dalej z nimi się dzieje?
wiem, że przy którymś komunikacie była krótka wzmianka o biurze nieruchomości - zapamiętuję szczegóły
szkoda mi jednak czasu na przekopywanie informacji - moja wiedza na moje potrzeby mi wystarczy
nie działam na forum tylko na giełdzie