w sprawie krawców powinienem zwrócić się do prokuratury ale analizując twoje wywody z czym miałbym się zwrócić jeżeli informacje na podstawie, których dokonywałem inwestycji pochodziły z informacji uzyskiwanych telefonicznie lub "na mieście". Idę do prokuratora a on mnie pyta skąd mam takie informacje a ja mu powiem, że otrzymałem je w rozmowie telefonicznej albo usłyszałem "na mieście". Co będę miał na potwierdzenie tych rozmów bilingi. W takiej sytuacji zawsze gość się wyprze a prokurator nie będzie miał wyjścia i umorzy postępowanie.
Te dwa posty do których się odniosłeś nie dotyczyły krawców tylko dependa ale ty nie odpowiedziałeś niczego konkretnego w tych sprawach.
A może powinienem twoja radę w kwestii pozyskiwania informacji o spółce i jej działaniach zrozumieć jak wykorzystywanie informacji poufnych nie dostępnych innym akcjonariuszom?
Za radę żeby otworzyć stronę i tam opisywać działania krawców i platnium dziękuję, ponieważ uważam że fora spółek, w których krawce mają udziały lub są w jakiś biznesowy sposób z nimi związani są najlepszym miejscem dla takich celów. Nic na to nie poradzę, że niektórzy akcjonariusze chcieliby, żeby na forach spółek pisać same peany na ich cześć i cześć organów nadzorczych. Niestety tak się nie da.