cyt"...nie kolego leszcz ma ten papier i tu bedzie zwałka "
za te słowa mój serdeczny przyjaciel tudzież kolega kowal-uś może cię srogo ukarać bo ma najwiecej a nie jest moim zdaniem leszczem i trzyma
ja już wiem napisałem to w dzinniczku tysiąc razy i została tylko jedna wolnna kartka ta ostatnia i czeka na podpis
ty kolego drogi możesz ba powinnieneś dostać 10 milionów napiasnia że..
......nie będe obrażał akcjonariuszy Dużych i tych małych bo jest solidarność u nas w dążeniu do swego etc etc
zwróce się z osobistą prośbą do mojego przyjaciela kowal-usia żeby popytał pozostałych z SGII, również dobrych znajomych takich jak pan cepr kazach stiopa rafal n i pozostałych czy tyle wystarczy ja się jak zwykle podpożądkuje .........jak zwykle ......
merytorycznie najwyżej zredaguje nam zaprzyjaźniony mecenas którego również osobiście pozdrawiam bo nie wiem czy przekazał kolega kowal-uś bo się nie odzywa ...
Jak będziesz miał ochote na pokute i przeprosiny bez kary to droge znasz tz co robić
...............ale ja tu sprzatam wiec rób jak chcesz
a swoją drogą wyjaśni się wszystko jak masz czas w 2014 -2015roku
reszczie miłego dnia życze i handlu :)
Dnia 2013-10-10 o godz. 08:39 ~jaro_89 napisał(a): > ooooooojjjjjjj "nowy nowy nowy re [109.231.3.*] " > > cyt"...nie kolego leszcz ma ten papier i tu bedzie zwałka > " > > za te słowa mój serdeczny przyjaciel tudzież kolega > kowal-uś może cię srogo ukarać bo ma najwiecej a nie jest moim zdaniem > leszczem i trzyma > ja już wiem napisałem to w dzinniczku tysiąc razy i > została tylko jedna wolnna kartka ta ostatnia i czeka na podpis > > ty > kolego drogi możesz ba powinnieneś dostać 10 milionów napiasnia że.. > ......nie będe obrażał akcjonariuszy Dużych i tych małych bo jest > solidarność u nas w dążeniu do swego etc etc > zwróce się z osobistą > prośbą do mojego przyjaciela kowal-usia żeby popytał pozostałych z > SGII, również dobrych znajomych takich jak pan cepr kazach stiopa rafal n > i pozostałych czy tyle wystarczy ja się jak zwykle podpożądkuje > .........jak zwykle ...... > merytorycznie najwyżej zredaguje nam > zaprzyjaźniony mecenas którego również osobiście pozdrawiam bo nie > wiem czy przekazał kolega kowal-uś bo się nie odzywa ... > > Jak będziesz > miał ochote na pokute i przeprosiny bez kary to droge znasz tz co robić > ...............ale ja tu sprzatam wiec rób jak chcesz > > > a swoją drogą > wyjaśni się wszystko jak masz czas w 2014 -2015roku > reszczie miłego > dnia życze i handlu :)