Dzisiaj dzwonilem do VIII Wydziału Gospodarczego ds. Upadłościowych i Naprawczych we Wrocławiu (tel. 71 33 48 230) i jest wniosek o upadłość likwidacyjną spolki Gant Development. Wniosek kilku obligatoriuszy zostal polaczony i ustalono termin rozprawy na 30 pazdziernika 2013.
Każdy może zweryfikować dzwoniąc pod numer powyżej. Rozmowa trwa góra 2 minuty. Trzeba tylko podać nazwę emitenta i zapytać się czy są aktywne wnioski dla Spółki Gant Development z Legnicy.
Jeden telefon, 2 minuty rozmowy. Zadzwoń zanim coś powiesz, albo kogoś ocenisz. Ja tylko mówię, że jest wniosek i termin rozprawy, nie wiem co zrobi sędzie 30 października.
Nawet telefon Ci podałem, chyba, że komórki nie doładowałeś, bo kasy nie masz.
Pięknie ruchali akcjonariuszy infami o odroczeniu terminów .Było to tylko po to by swoje akcje upłynnić teraz jeszcze coś akcje są wartę Gorzej juz jutro
Poprzednie wnioski były zwracane i nawet nie było daty rozprawy wyznaczone. teraz jest, więc ktoś je musiał przejrzeć i zaakceptować do rozpoznania sędziemu
Przecież wniosek moze złożyc każdy z wierzycieli, a jeżeli do 30 października będzie sprawa załatwiona to wniosek może wycofać na rozprawie ten co składał. trzeba czekać na powtierdzenie oficjalne przez emitenta. Chyba nie mogą tego ukrywać ponieważ musieli otrzymać zawiadomienie z Sądu o rozprawie. Coś tu śmierdzi.
Mnie to już nie interesuje co tu sie wydarzy.... Wole zapakowąc sie na full w Polnordzie... Tam jest jeszcze niższa wycena a firma nie upada... Dość już Gantów i innej spekuły :P
Chyba w ciągu dwóch minut zesżło... w trakcie pisania komenta.. Teraz zawieszenie notowań... Moja cena niby ze stratą.. 1,03.. ale wydaje sie teraz marzeniem...
Spoko... I tak dzięki wielkie dla pablitto... Ja sprzedałem po 1,03... A kurs doszedł do 0,73... i to chyba nie koniec.... Poczekam az ludzie sie powysypują i może i wezmę coś.... Nie wiem za bardz oco tu jest grane, ale aż kusi.... Zakazany owoc...
Spoko... I tak dzięki wielkie dla pablitto... Ja sprzedałem po 1,03... A kurs doszedł do 0,73... i to chyba nie koniec.... Poczekam az ludzie sie powysypują i może i wezmę coś.... Nie wiem za bardzo co tu jest grane, ale aż kusi.... Zakazany owoc... Czy spłaca gości przed rozprawą... co będzie w środę ?
A co jeżeli nie będzie komunikatu. Już tak było że miał ktoś złożyć wniosek i przeszło bez echa a ciula który to nagłośnił nie pociągnięto do odpowiedzialności
nice :) , ale się obładują poniżej złotóweczki, a pod koniec przyszłego tygodnia 1,8-1,9. to się naywa szybka kaska :)
A tłum ślepo ogłupiany pędzi, potem jak już nawet tylko wzrost do 1,50 to będziemy czytać inwektywy pod adresem wszystkich któy sie w euforii pozbywali, jak to zostali oszukani i jaki świat jest zły. Zamiast kupować na potęgę z tymi co chcą nas wycwaniaczyć. Rany kiedy ludzie nauczą się rozsądku i spokoju. Żelazna zasada wszyscy kupują, to sprzedawaj, wszyscy sprzedają to kupuj...
dokładnie kupują (a właściwie skupują) za grosze z uśmiechem, wiedząc ilu leszczy się znalazło, któzy w "panice" sprzedawali ze stratą w okolicach złotówki, a potem jak będzie kurs 1,5 to ci co sprzedali będą psioczyli na wszystkich ze się ktos nimi bawi. Zaczną znów kupować, a ci co skupowlai za grosze powiedzą sprawdzam i znowu tamtym panikarzom się dostanie i będą czuli się oszukani.
Więksi gracze poskupują sobie akcje i potem będa odpalać, a kurs i tak będzie 1.5 na początek, a potem 1,8-1,9.
Jak pisałem stara zasada giełowa - kupować jak inni sprzedają, a sprzedawać jak inni kupują.A już w szczególności jak są takie spekulacyjne ostre ruchy. A panikarze robia odwrotnie. Sprzedja neipotrzebnie teraz tracąc, a potem będa kupowac jak znów urośnie o 40%, głupota.
Po prostu nie dajmy się bawić większym. Co rusz widać jak ludzie dają im pole do popisu i pożywkę.
Jak wszyscy to wreszcie zrozumieją to w kupie zawsze siła...
Cały czas czekam na 50gr i nikt mnie nie skusi na więcej .Ostrzegałem trzeba było sprzedawac powyżej złotóweczki i odkupić 2 razy więcej w tym tygodniu .A teraz nie miałczeć