Jazda na nowych podzespołach – analiza techniczna FOTA
Opublikowano: 2013-10-02
Serhii Marampolskyi
Ostatnie spadki mają miejsce na malejącym wolumenie, można zakładać, że mają one korekcyjny charakter, a gracze podejmą jeszcze próbę narysowania kolejnej fali wewnątrz kanału. Realizacji tego scenariusza sprzyja wciąż niedomknięta luka hossy, stanowiąca solidne wsparcie. Jeżeli zwyżka miałaby być kontynuowana, to właśnie z tego poziomu.2zł.
Spadek poniżej 1,04 przekreśli szanse na kontynuacje odbicia.
Z dłuższej perspektywy mocny opór znajduje się na poziomie 4 zł, a linia głównego trendu przebiega w okolicy 8 zł.
pajacyku zbijaczu kursu juz mnie wkurwiac zaczynasz zebys sie czasami nie pomylil co do swoich planow bo sa ludzie z duza kasa co ci moga je pokrzyrzowac , odpusc nie utrzymasz kursu jak pewna spoldzielnia wystawi 2mln akcji pkc na kupno narazie tylko prosza ......
ciesz sie sie ktoś zbija ! jest zasada na giełdzie - cierpliwosc i pokora ! jezeli ktos to robi to znaczy ze jest coś na rzeczy a to dobrze ! słabi odpaadaji, skoczki skacza pokorni zarabiaja ! tutaj wcale mnie nie zdziwi 5 zł jeszcze w tym roku ! pozdrawiam Was !
mnie tez nie martwi ten zbijacz bo nawet ja go moge przeskoczyc , tylko komu pozniej sprzedam jak skupie 10% chociaz moze nie takie to glupie wykupic rynek a potem dyktowac cene
ponoc sa zalegle wyplaty dla praownikow nie wiem ile wtym prawdy ale pisza o tym na innych forach , cos mi sie wydaje ze bedzie mega odjazd nie tylko do 2,50 , moze nawet ujzymy 3....z przodu do konca miesiaca wytrwalym i cierpliwym z gory gratuluje
chyba se odpuszcze na tydzien gieldę mysle ze za tydzien sporo spolek bedzie tansz o nawet 20 % chyba czas na korektę patrzac na s@p szok 6 linia na focie 1,23
ot sami specjaliści się znaleźli
a widzicie ukryte zlecenia pajacyki? nie widzicie i nie zobaczycie a ja widzę :) i dość enigmatycznie to wygląda więc sprzedawajcie bo jutro 0zł :D