piękna sesja, liznęliśmy 0,14.
uklepmy teraz 0,13, a potem dalej.
straszą tutaj i piszą różne głupoty, a fakty są takie, że tylko dzisiaj można było zarobić minimum 30% - w myśl zasady jak dają to bierz, jak biją to uciekaj :)
P.S. wykres w końcu zaczyna coś znaczyć tutaj i zaczyna wyglądać bardzo dobrze - nie spieprzyć tego !
W Leclercu w Warszawie, polki uginaja sie od towarow Miraculum.
Pozytywnie zaskoczony jestem. Tyle produktow dawno nie widzialem.
Wesolych Swiat wszystkim cierpliwym.
Taaak. Zostali już tylko tacy, którzy nierozważnie wpakowali tu kilkadziesiąt lub -set tysięcy i czekają, aż znów hossa poderwie każdego trupa z mułu. Obudźcie mnie, jak już będzie te 4 PLN.
Jakbym nie wierzył, to już bym to dawno sprzedał... Dobrze to nie wygląda, ale było też już gorzej z Miraculum ;)
Coś tam na półkach jest, żelki zwiększają zaangażowanie, z bankiem się dogadują. Ok, obligacje z szalonym oprocentowaniem, więcej akcji, niż sobie kiedykolwiek wyobrażałem i zerowa polityka informacyjna nie nastrajają optymistycznie, ale kto wie?
Ja siedzę spokojnie i czekam. Kolejny rok. :)
No właśnie widać ,że akcjonariuszy maja w du..e...smutne to.
Jak widzę ,jaka konkurencja jest na rynku ,ile jest produktów kosmetycznych..,to śmiem twierdzić ,że Miraculum ze swoim " smrodliwym" brutalem się nie przebije
hehe hurtowo ?? jestem poki co, stala klientka zaznacze detaliczna . naprawde szkoda bo jakosciowo sa dobre kosmetyki...ale widać ze Ci na górze wiedza co robia i jak dzialac by stale klientki nie wybieraly innych produktów ! :)
Moi drodzy...
Tylko Marki Wars i Brutal wyceniane są na ok 20 baniek ... do tego mamy ich jeszcze wiele... ( Joko & Virtual kolejne ok 20 baniek... ) Pani Walewska itp.....
Więc cena do wartości księgowej wiele nie uwzględnia ,a szkoda.