• analiza techniczna Autor: ~Piotr [89.69.116.*]
    Zauważcie że Fota jest teraz prawie na wsparciu 1,35. Zniesienie fibo 50% tak jak w poprzednim ruchu. Tez spadki zatrzymaly sie na 50% a potem do góry, Wystrzelily. Poza tym okno hossy też jest wsparciem.
  • Re: analiza techniczna Autor: ~ar [89.151.40.*]
    ale leszcz tego nie widzi , bedzie widzial jak zobaczy +20 wtedy bedzie kupowal
  • Re: analiza techniczna Autor: ~analityk [37.128.95.*]
    Dokładnie tak !!!, a jak zobaczy leszcz jutro +40% to całą kasę właduje. Zamiast spokojnie pozbierać teraz na przyzwoitym poziomie.
    tutaj w iagu pol roku mozliwe jest nawet 5zl ale leszcz zawsze lapie na gornych widelkach
  • Re: analiza techniczna Autor: ~edi [95.49.58.*]
    leszcz bierze jak są obroty jak coś sie dzieje, skacze rusza, teraz obserwujemy wyciskanie z akcji, męczenie leszczyzny i zniecierpliwieni oddaja. ja jestem od 80 gr i jest niemal taka sama sutuacja jak przed wybiciem. marazm, wyciskanie z akcji i gołyk okiem widac jak zbieranie. Informacje bardzo pozytywne ktos widac byłoi jak blokował po pojawieniu informacji przed nami bardzo dobre poniewaz fota działa normalnie , ma dostep do wszystkieko, ludzie wiedzac o tym ale widzac ze nic sie nie dzieje na parkiecie po prostu traca cierpliwosc i oddaja. zauwazcie tez ze sa dziury i ewidetnie widac ze akcji jest coraz mnie tym bradziej patrzac na ilosc akcji w obrocie czyli FF. ja jestem bardzo spokojny i widzac ta co sie dzieje teraz jestem wrecz zadowolony, bo nastapoił marazm. groszołapy oddały, leszczyzna sie strzepala, na forum pusto a społka działa normalnie , rozmowy z wierzycielami przyjete, nikt nie wniosł oskarzeń.
  • Re: analiza techniczna Autor: ~aaron [77.253.227.*]
    Moim zdaniem informacje bardzo pozytywne.
    1. Nikt nie wniósł zażaleń na postanowienie sądu. - Więc najwięksi wierzyciele zgadzają się na to, żeby całym majątkiem zarządzała Fota. Raiffeisen-owi zależy na układzie, bo dotarło do nich, że więcej odzyskają idąc na układ.
    2. Zawieszenie egzekucji na trzy miesiące (a nie bezterminowo) to standardowe posunięcie sądu w takich przypadkach.
    3. Sąd zwołuje wstępne zgromadzenie wierzycieli, (które już się odbyło) - Instytucja wstępnego zgromadzenia wierzycieli istnieje w celu zebrania opinii wierzycieli co do kierunku prowadzenia postępowania upadłościowego, a także kandydatów na syndyka, nadzorcy sądowego lub zarządcy . Na wstępnym zgromadzeniu wierzycieli może także dojść do zawarcia układu.
    4. Do zawarcia układu potrzebna jest zgoda większości wierzycieli, która obowiązuje także mniejszość. Ponieważ możliwe jest, że większość będzie działała na szkodę mniejszości, potrzebna jest decyzja sądu, wyrażona w postaci orzeczenia; układ zatem obowiązuje, jeżeli zatwierdzi go sąd.
    5. Układ będzie na 100% - WSZYSTKIM na tym zależy, trzeba tylko grzeczne poczekać

A to co się dzieje z kursem, moim zdaniem, nie ma co się tym przejmować - urośnie i to znacznie.
    ja tez jestem pewny ze urosnie ale jak nie bedziemy podtrzymywac kursu do czasu pozadnego wybicia to leszcze zbija go powoli do 1zl , jakiemus grubasowi tez zalezy na obnizeniu wartosci dlaczego nie wiem
    wystarczy jak wystawimy na koniec sesji po stronie kupna 1000 akcji pkc kazdy ktory jest zainteresowany wzrostem w ten sposob mozna pogonic tego straszacego po prawej stronie , ktory sam nie sprzedaje a gra na spadek zeby sobie nizej dokupic
    czytali analize na stocku , mozliwe wybicie do 4 zl , a wy ciolki sprzedawajcie dalej
  • Re: analiza techniczna Autor: ~edi [178.42.255.*]
    otóż to. to nawet widac po wykresie i wolumenie. jezeli wybije a jak widac poziom i tak jest niski i na nim nikt nie chce sprzedawac wybicie do 3.50-4 zł w najblizszym czasie realne.
  • Re: analiza techniczna Autor: ~edi [178.42.255.*]
    dodam jeszcze ze jezeli po sporym wybiciu nastepuje korekta i w drodze tej korekty jest maramz a własnie mamy przestój oznacza to druga fale wzrostowa. spreżyna sie napina ! pozdrawiam !
    przydaloby sie do tego jakies info bardzo pozytywne , ale i bez niego powinna wyrysowac sie kolejna kreska tym razem w granice 2,40-2,60zl tak pokazuje wykres w dluzszej perspektywie 4zl jest mozliwe tam jest silny opor i poczatek spadkow w tym roku
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.