• Fota odjeżdża !!! Autor: ~Rav [37.30.29.*]
    Duże kupno , taniej nie będzie. Słabo zbieracie i potem narzekacie że się tylko przyglądacie.
  • Re: Fota odjeżdża !!! Autor: ~ern [83.9.122.*]
    moze byś coś dzieciaku merytorycznego powiedział ? duze kupno - duza sprzedaż i co ?

sam mam papier ale Twoje słowa to tylko myśl życzeniowa ! ktoś zebrał 33 tys akcji ale kto tyle sypnął ? a widzisz mądralo !

od dłuzszego czasu pisze na forum ze wygląda mi to troche jak wymiana akcjonariatu i znowu mam takie mysli ! kurs w miejscu a obrót od kilku dni spory !
  • wabik wystawiony by zacheci leszcza do brania BANKRUTA tyle w temacie Autor: ~er [82.115.65.*]
    jw
    skoro "wabik" baranie to dlaczego ktos odrazu wrzucił te akcje do koszyka ? k... człowieku jaki ty głupi jesteś !
    jak zawsze widząc twoj spam taka mysl w głowie : ciekawe na ilu dzisiaj społkach wkleił to samo no wchodze w pierwsza lepsza spłółke grana Ursus no i co ? twoj spam taki sam jak tutaj :

https://www.bankier.pl/forum/temat_porann-podbitka-do-oporow-i-znowu-ubieranskow-nic-sie-nie-nauczycie,13257405.html

zapewne znalazłbym kilka społek w ktorych spamujesz. wszyscy wiedza ze od paru lat jest to twoja praca w zenujacy i odwracajacy uwage sposob naganiania na społki warte uwagi ! zreszta, kiedys rozmawiałem z jednym gosciem pracujacym w bankierze ktory był informatykiem i wszyscy mowia tak : tam gdzie jestes ty , warto te społki sledzic poniewaz wiedza ze piszesz z kilku nickow , ogłupiajacy i odwracajacy uwage oraz w miare sensowny i wszyscy wiedza ze to twoja praca bo nie inwestyjesz zadnych pieniedzy a jestes tylko opłacany !
  • Re: Fota odjeżdża !!! Autor: ~Rav [46.204.113.*]
    Widać że kolega Em ma wysoką średnią skoro jest taki nerwowy i obraża forumowiczów. To nie jest dobra cecha prawdziwego inwestora. Ale jak wkrótce będą wzrosty to nastrój się poprawi
  • Re: Fota odjeżdża !!! Autor: ~Rav [46.204.41.*]
    Trzeba brać póki jest tanio
  • Re: Fota odjeżdża !!! Autor: ~Rav [46.204.36.*]
    Widać, że kierunek jest już obrany w okolice 2zł. Wystarczy kilka zleceń kupna , aby to potwierdzić.
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.