moze byś coś dzieciaku merytorycznego powiedział ? duze kupno - duza sprzedaż i co ?
sam mam papier ale Twoje słowa to tylko myśl życzeniowa ! ktoś zebrał 33 tys akcji ale kto tyle sypnął ? a widzisz mądralo !
od dłuzszego czasu pisze na forum ze wygląda mi to troche jak wymiana akcjonariatu i znowu mam takie mysli ! kurs w miejscu a obrót od kilku dni spory !
jak zawsze widząc twoj spam taka mysl w głowie : ciekawe na ilu dzisiaj społkach wkleił to samo no wchodze w pierwsza lepsza spłółke grana Ursus no i co ? twoj spam taki sam jak tutaj :
zapewne znalazłbym kilka społek w ktorych spamujesz. wszyscy wiedza ze od paru lat jest to twoja praca w zenujacy i odwracajacy uwage sposob naganiania na społki warte uwagi ! zreszta, kiedys rozmawiałem z jednym gosciem pracujacym w bankierze ktory był informatykiem i wszyscy mowia tak : tam gdzie jestes ty , warto te społki sledzic poniewaz wiedza ze piszesz z kilku nickow , ogłupiajacy i odwracajacy uwage oraz w miare sensowny i wszyscy wiedza ze to twoja praca bo nie inwestyjesz zadnych pieniedzy a jestes tylko opłacany !
Widać że kolega Em ma wysoką średnią skoro jest taki nerwowy i obraża forumowiczów. To nie jest dobra cecha prawdziwego inwestora. Ale jak wkrótce będą wzrosty to nastrój się poprawi