Po takich infach już powinniśmy być na potrójnych widłach i zawieszone notowania, ale k..wa ktoś batona sobie postawił i leszczyna się boi, ale do czasu powiadam wam do czasu udaje się powstrzymywać rakietę...Można za to w spokoju sobie dobrać ile kto chce
mam aniole od poltora roku raz zarobiłem po wynikach za chyba 1kwartal jak na 5 zl z 3.8 wystrzelila sprzedałem 22tys akcji po4,6 średnio
potem zbierałem po 4 3,8 3,2 2.6 no i 1.1 mam tego trochę i widze ze najgorsze dla kursu już minelo teraz wybicie z konsoli pow 2.18 potwierdzi trend zapoczątkowany od stycznia 2013 z 1zl startowaliśmy
kontrakty wyniki i wzrost zainteresowania spolka obroty większe przy wyższej cenie będą j
jestem z wami ale po 2.5 nie oddam
pozdrawiam
Policzyłem sobie jeszcze dziś wartość zakontraktownych robót w ramach grupy Anioła i wyszło mi tak:
- cały 2012 r. - 35 mln zł
- do dzisiaj 2013 - ok. 70 mln zł ( nie licząc 3 umów z samej końcówki grudnia 2012 na kwotę 11 mln zł, w 2011 w grudniu zawarto jedną umowę na 5 mln)
Tak że już na koniec 3 kwartału jesteśmy ok. 100 procent lepsi, a mamy jeszcze 4 kwartał
Przypominam kapitalizacja firmy gdzieś ok 12-13 mln, co jest równoznaczne 2 średnim kontraktom jakie podpisują
Ja czekam na aż chłopaki z koła gospodyń wciągną swoje pozdrawiam .
Jaką masz średnią i gdzie stoisz ?i na co liczysz ?
bo ja teraz na ukaranie winnych przez knf
A Ty też tutaj?
Kombinuję, żeby zrealizować zysk na PBO i dokupić LST. W zależności od tego, czy wzrosty na PBO zgrają się z korektą na LST.
Jak przebije 2,2 to następny przystanek dopiero w okolicach 3. Do 12 chyba nie będę czekał :)
Ja nic nie kombinuję tylko siedzę spokojnie na d..e. LST mam od 0,50 i ostatnie dobór po 0,83, a tu jeszcze mi zostało do średniej ze 20 procent, ale i tu i tu nadchodzą złote czasy i głupio byłoby sobie pluć w brodę, że cie odcięli od akacji bo sobie skakałeś gdy obie były na dnie
Może masz rację...
W LST jestem mocno zapakowany, ale korci mnie żeby jeszcze dokupić.
PBO mam od dawna - średnia 1,7. Jak dotąd wkurzała mnie płynność na tej spółce. Może to się teraz zmieni :)
Spółka ma potencjał nie może przespać szansy potrzebuje inwestora finansowego powinien nim zostać WBK a za 2-3 lat sprzedać pakiet kontrolny Santanderowi po 30 40 dychy.
A za pieniądze z WBK kupować tanie działki lokale i stawiać NETTO bo u mnie nie ma a chętnie kupował bym tam.
Stawiać halle magazyny mieszkania bo kiedy jak nie teraz .
pzdr