Ja nic nie mam. SII się nie odezwało na razie. Jak coś masz, to daj majla. Pisałem wcześniej do Dzierżanowskiego na adres, który podałeś. Może trzeba się przypomnieć?
Na razie czekam.
trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć dość złodziejom,
jest nas spora grupa, koszty do zaakceptowania,
w przeciwnym razie, będą dalej dymać naiwnych,
Witam
jestem jak najbardziej za.......zostaję członkiem SII i ciągnę sprawę do końca....A im większa grupa się zgłosi tym koszty będą niższe...
Pozdrawiam wszystkich pokrzywdzonych...
Jesteście członkami SII? Ja nie. Pisałem wcześniej na wcześniej podany adres, teraz także na ten "sprawapsw" i wiadomości zwrotnej nie dostałem. Nie wiem jakie dane powinienem im podać. No nic. Jeśli to tylko dla członków SII, to trzymam w takim razie kciuki. Chyba, że się odezwą majlem, wtedy oczywiście się przyłączam.
ale nie musisz zostac czlonkiem SII kazdy moze brac udzial przy zgloszeniu popelnienia oszustwa/ przestępstwa. Zawsze mozesz zadZwonic do SII i zapytac o szczegoly.
Napisałem do nich. Sądzę, że ilość zgłaszających nie ma znaczenia dla dokładności postępowania i nadania biegu sprawie. Ci panowie zbyt mocno nawywijali, by ludzie im odpuścili.
Czekam. Może SII się odezwie. jeśli nie - i tak kibicuję i trzymam kciuki oczekując na wyniki.
"Mając na względzie, że składka członkowska w zależności od wieku członka kształtuje się cenowo na poziomie 60-90 zł zachęcałbym Państwa do członkowstwa w SII, szczególnie, że członkostwo obok niższej ceny naszego wsparcia przy tej sprawie, da Państwu dodatkowo szereg innych korzyści. Szczegółowe informacje o członkostwie znajdą Państwo tutaj: http://www.sii.org.pl/7/zostan-czlonkiem.
masz dowody w ręku- a to jest super korzyść. inni nie maja do tego dostepu, a ty mozesz działac dalej i mieć wsparci od sii oraz zrobić pozew grupowy:)
do Max i Grisza 82.
Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć na temat pozwu podajcie swoje maile.
Ja też nie jestem członkiem SII a pomagają mi.
Nie ma za dużo czasu bo do 30 września trzeba im dać odpowiedź.
Całkowity koszt to: 90zł za członkowstwo + 123zł od osoby za przygotowanie pisma, tak wychodzi najkorzystniej.
Warunki:
1) przesłanie na adres e-mail sprawapsw@sii.org.pl finalnej deklaracji co do zamiaru uczestnictwa w przygotowywanym zawiadomieniu
2) przesłanie na adres e-mail sprawapsw@sii.org.pl informacji na temat wysokości poniesionej przez Państwa szkody,
3) przesłanie dwóch podpisanych egzemplarzy pełnomocnictwa na adres: Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych we Wrocławiu, ul. Długopolska 22, 50-560 Wrocław.
4) dokonanie opłaty na rachunek bankowy Stowarzyszenia nr : 41 1090 2398 0000 0001 1585 5256 w kwocie 200 zł netto, tj. 246 zł brutto w przypadku osób, które nie są członkami SII i w kwocie 100 zł netto, tj. 123 zł brutto w przypadku osób, które są członkami SII. W tytule przelewu proszę wpisać: „Opłata za przygotowanie zawiadomienia – PSW Capital S.A.” Osoby, które życzą sobie otrzymania faktury proszę o wskazanie tego w mailu..
- w terminie do 30 września 2013 r.
atb99 jak wyliczasz szkodę , czy od akcji które utraciły wartość dzięki przestępczej działalności tych szkodników czy ilość akcji x uchwalona dywidenda ??
Ja już ścierwo jakiś czas temu wywaliłem ale trochę akcji miałem w 1 terminie który był brany pod uwagę.
moze mi ktos objasnic o co chodzi z tymi działaniami sadowymi przy pomocy SSI? Miałem PSW przez dłuzszy czas, sprzedałem wszystko jakis czas temu po 0,10 pln. Nie mam teraz akcji tej spolki, wiec ni eiwem czy jestem "partnerem" do ewentualngo podłaczenia sie zeby tym pseudo cwaniaczkom zrobic krzywde?
OK Olo już napisałem swoje pytanie do SII , nie chciałem im zawracać dupy bo miałem nadzieje że mi ktoś powie czy tylko jak się ma nadal akcje można się dołączyć, dla mnie i tak tańsza taryfa w razie czego bo w SII już trochę jestem :)
ja chcę tylko pogratulować inicjatywy! Choć akcji na chwilę obecną nie posiadam to szczerze trzymam kciuki. Uwazam, że macie spore szanse w tej bitwie a całkiem możliwe, iż bitwa ta zakończy długą wojnę z rodziną Krawczyków raz na zawsze.
mam wszystko co potrzebne, jutro formalności i dołączam do reszty...
w kupie siła....a kupy nikt nie rusza...tylko powiedzenie że "mucha nie siada" jest nie na miejscu...
pozdr
ile może kosztować artykuł sponsorowany np. w parkiecie lub rzeczpospolitej opisujący działalność krawców na giełdzie i poza nią? Oraz ich firmek np SPC i Sales Group
Jak się sprawy mają z SII i sprawą PSW? jakiś postęp, jakieś nadzieje, żeby cokolwiek odzyskać? napisałem do nich meila i czekam na informację, ale pytam tych co kontaktowali się z SII dużo wcześniej niż ja czy coś już się dzieje w temacie? Kurs leci coraz niżej i obawiam się, że to tylko kwestia czasu .....