• kredyt frankowy Autor: ~mijagga [90.156.57.*]
    nareszcie odwazny kredytobiorca frankowy z Krakowa,który zaskarzył umowę i ma rację gdyby banki rzetelnie informowały o ryzyku wtedy tylko idiota by zaciągał kredyt we frankach i banki by straciły wowczas kupe zysków a tak oni się wówczas obłowili a ludzie płaca i płaczą . Moze to być jaskóła dla frankowców
  • bardzo dobrze niech placa Autor: ~mijagga [86.183.195.*]
    jak ktos jest polglowkiem kiedy bierze kredyt to niech placi a jak nie placi to niech go licytuje komornik i bez dyskusji, nawet w 2007 roku mozna bylo wziac kredyt w CHF z glowa a nie teraz jeczec, tego z Krakowa powinni pogonic i mu jeszcze jakas p.... przyp... zeby juz nie wracal
  • Re: bardzo dobrze niech placa Autor: ~Klamka667 [89.69.91.*]
    Dokładnie! Nie czytał niech płaci!

Ja miałem podobną sytuację z siecią Play. Pierwszy raz wziąłem abonament na firmę (dobrze ze najmniejszy). Pytałem czy w tej opcji którą biorę mogę do niej dokupić pakiet 100Mb. W salonie facet mówił "tak pewnie, opłata tylko 5zł"

Co do czego to podpisałem abonament bez internetu, jak zacznę z niego korzystać to opłata abonamentowa zwiększy się o ok 20zł brutto.

Kto zawinił? JA! bo nie przeczytałem tego co podpisałem, od razu. Do kogo mogę mieć pretensje?

Jak widze jak ludzie biorą kredyty na całe życie z super doradcami i wierzą w każde ich zapewnienie to aż szczena opada. Obstawiam, że z kredytem mieszkaniowym wtopiło się 50% kredytobiorców.

Dotarło do nich teraz ile muszą spłacać, że bank może zażądać ubezpieczeń, sprawdzać co 5lat jaką mamy zdolność.