nareszcie ...., teraz będziemy mogli się w końcu policzyć jak coś......, skan na meila i liczymy bo jak zbierał Marek to mogli sobie żartownisie cokolwiek wpisywać...potrzebujemy 39,09% czyli 82.308 tyś akcji , uff dużo!!!, jeśli ING nie sprzeda i będzie głosować tak jak my ,to odejmujemy 4,52% czyli 9.517 tyś, czyli minimum 72.791 tyś tyle potrzebujemy, ktoś tam liczył te akcje u Marka Blond diana chyba ty? ile tego było? to oczywiście wariant w razie czego gdyby Wiśnia chciał nas wyrolować z interesu, bo jeśli chodzi o pozew zbiorowy, jeśli będzie pozytywny wyrok w sadzie czy za A4 czy narodowy, to bez znaczenia o ilość kto chce możemy wystąpić cywilnie o szkodę majątkową, to tak to widzę, na razie czekajmy na układ na PBG mam nadzieje że Wiśnia wróci habetę do gry.. takie moje zdanie.....piszcie jak będą dochodzić do was akcje.....czy dostajecie....
na apel Marka odpowiedziało - ujawniło się około 30 milionów papiera , w ostatnim notowaniu zostało niesprzedanych około 7 milionów po 1grosz, nie mogę o tym myśleć bez złości że nie kupiłem, po 2,3,4.....7 gr zostało około 40 milionów, piszę to z pamięci i nie muszą to być wiążące wielkości,pytanie do tych z Państwa ,którzy już otrzymali, bo to jest istotne,czy są to znaczące ilości waloru, bo ja podejrzewam ,ze zaczęli wysyłać najpierw znikome ilości, żeby nie było szumu, bo w końcu przegięli z terminem,a posiadacze większej ilości dostaną jako ostatni,jak zakończy się układ na PBG, może to być jednym ze sposobów ochrony przed przejęciem spółki i wyrugowania pana Wiśniewskiego z habety
żeby się nie okazało że czereśnia ma 3/4 akcji kupione w przedziale 1gr do 10 gr które wcześniej opylił po 1zł .... przecież mogą być kupione na słupy heeeee... heeeee...
czort wie kto to zbierał, dziwne to było...wpierw info że rozważają zmianę na likwidacje a potem sierpień-wrzesień banki sypały akcje PBG z zabezpieczenia kredytów...powinno być odwrotnie....PBG troszkę straciło...a Wiśnia wtedy stracił instynkt samozachowawczy ...... ?czy co....
1. układ na PBG- może wtedy wiśnia zmieni habetę na układ
2.pozytywna decyzja sądu o A4, 30 .09 termin pierwszej rozprawy- pozytywne rostrzygnięcia lub ugoda ze SP mogą dać impuls to zmiany na układ
3. proces/procesy o stadion narodowy pozytywne wyroki też mogą spowodować zmianę- nie ma jeszcze daty w sądzie- to chyba jest najważniejsze- najwięcej kasy
myślę że do roku czasu będziemy coś więcej wiedzieć
co ty liczysz!!!!!, akcji jest 210 mln, PBG ma 40 % i ING prawdopodobnie 4,5% zostaje na rynku 116 mln sztuk, więc powinieneś napisać.... jeśli drobnica ma 30 mln, to kto ma 80 baniek......he..he...
ja swój motrzymałem wczoraj ( data wqystawienia 10 maj a wczoraj był 14 październik) i co mnie bardzo dziwi cena 1zł hmmm kjto chce kupić za 0,50zł posiadam skromnie 15000 Pozdrawiam:P
Rowniez otrzymałem ale nie wiem co z tym dalej robic nie kupowalem po 1-10 gr mialem je kupione po duzo wyzszej cenie ale prosze o powazne wpisy co mam z tym zrobic czekac na rozwuj sytuacji czy co?