Ktoś sprzedał z ukrytego prawie 1% spółki
Ktoś nie zdradzając mocno swojego zainteresowania kupił małymi kąskami całą ukrytą ilość.
Moim zdaniem coś się zaczyna rozwijać tylko nie wiem w którą stronę to zmierzać będzie.
Jeśli ktoś zna tą spółkę i wie coś ciekawego czego nie można znaleźć w internecie proszę o wpisy pod tym postem.
Je
jestem na tej spółce gdzieś od roku. cięzko powiedzieć co dalej bedzie, jak zreszta na większości spółek bananowej gpw. ale dzisiaj pojawiło się moim zdaniem pozytywne info dotyczące wchodzenia spółki w jakieś prace w rosji. kilka miesięcy temu podawali w komunikacie nawet kwoty robót, ale póżniej było bardzo cicho. w sumie to spółka bardzo powściągliwa w przekazywaniu info. ja jeszcze troche tutaj posiedze, moze w końcu coś ruszy. pozdro.
Stare przysłowie inwestorów mówi, "tam gdzie krew się leje, trzeba kupować :D " tym bardziej, że są tu perspektywy bo samo to, że spółka zmieniła tryb z upadłości likwidacyjnej na stan upadłościowy to jest ........ , i jeszcze do tego podpisuje nowe umowy budowlane, no i mamy Pana z energoinstalu a dziś było widać co się tam dzieje :) Myślę, że niedlugo będzie info o tym, że ABM zostanie zaangażowany jako podwykonawca w budowę elektrowni.