• Ciekawa zagrywka Autor: ~Edi27 [46.76.119.*]
    Ktoś sprzedał z ukrytego prawie 1% spółki
    Ktoś nie zdradzając mocno swojego zainteresowania kupił małymi kąskami całą ukrytą ilość.
    Moim zdaniem coś się zaczyna rozwijać tylko nie wiem w którą stronę to zmierzać będzie.
    Jeśli ktoś zna tą spółkę i wie coś ciekawego czego nie można znaleźć w internecie proszę o wpisy pod tym postem.
    Je
  • Re: Ciekawa zagrywka Autor: ~aleks [213.156.106.*]
    jestem na tej spółce gdzieś od roku. cięzko powiedzieć co dalej bedzie, jak zreszta na większości spółek bananowej gpw. ale dzisiaj pojawiło się moim zdaniem pozytywne info dotyczące wchodzenia spółki w jakieś prace w rosji. kilka miesięcy temu podawali w komunikacie nawet kwoty robót, ale póżniej było bardzo cicho. w sumie to spółka bardzo powściągliwa w przekazywaniu info. ja jeszcze troche tutaj posiedze, moze w końcu coś ruszy. pozdro.
  • Re: Ciekawa zagrywka Autor: ~realista [159.205.228.*]
    E tam...Pewnie animator się bawi sam ze sobą...Nikt poważny nie zainteresuje się spółką której akcje zanotowały około 100 krotny spadek od debiutu...
  • Re: Ciekawa zagrywka Autor: ~~~krupnik [85.117.9.*]
    Stare przysłowie inwestorów mówi, "tam gdzie krew się leje, trzeba kupować :D " tym bardziej, że są tu perspektywy bo samo to, że spółka zmieniła tryb z upadłości likwidacyjnej na stan upadłościowy to jest ........ , i jeszcze do tego podpisuje nowe umowy budowlane, no i mamy Pana z energoinstalu a dziś było widać co się tam dzieje :) Myślę, że niedlugo będzie info o tym, że ABM zostanie zaangażowany jako podwykonawca w budowę elektrowni.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.