Wydaje mi się ,że trzeba zachować spokój . ta spółka tak ma , najpierw grzęźnie ( tak było przy 18 zł i 23 zł) , a potem nagle robi duże skoki. cierpliwości , bo to dobra inwestycja.
wszystko sie zgadza tylko zal jutro na rynkach zielen a tutaj jakis insaid zrobił sobie wywalanko dlatego tez nie dziwie sie ze uciekaja drobni co maja kisic skoro mozna na innych zarobic ,widze ze ktos próbuje ratowac kurs ale jak narazie przegrywa ,zobaczymy jutro nie znamy dnia ani godziny moze bedzie inaczej niz ostatnio
Wczoraj kupiłem trochę akcji Kino polska Miesiąc temu kupiłem akcje CCC i nie obawiam się tego że niektórzy piszą że to balony. Czytam to co ma sens.Obie spółki są bardzo perspektywiczne. Pozdrawiam
ktos chciał sprzedac to sprzedał a tutaj wieksza ilosc to robi taki ruch i ten pakiet po 31 tak wyglada ze specjalnie zbił cene do 31 a jak ktos łyka za tyle kasy to tez chce zarobic chyba ze bedzie jakies nieciekawe info , jutro sie wyjasni ja do konca roku stawiałem okolice 40zł a biorac cene stopklatki to powinno byc wiecej nawet cena emisji nie powinna miec wpływu na kurs bo akcje beda zamrozone itd