• NIE PAMIETAM JUZ ODKAD JESTEM NA RYNKU .. Autor: ~inwestor [78.8.142.*]

TAKIEGO SPOKOJU NA SPOLCE KTORA PIEKNIE WYBILA SIE Z KANALU I IDZIE JAK W SZKOLNEJ ATW KOTRA JZU DAWNO PRZESTALEM WIERZYC NA POSLKIM RYNKU,CHOCIAZ NIEKIEDY NA DUZYCH SPOLKACH MA ONA SWOJE UZASADNIENIE!!

ZYWEGO DUCHA NA WATKU NEI MA,TO DOBRZE,BO PINIEDZE LUBIA CISZE!!!!
  • Re: NIE PAMIETAM JUZ ODKAD JESTEM NA RYNKU .. Autor: ~INWESTOR [78.8.157.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/24,1339442-Energetyka-bardzo-powoli-wstaje-na-nogi.html

CZYLIIDAC TYM TEMATEM JESTESMY NAJLEPIESI A JEDNOCZESNIE NAJGORZEJ WYCENIANI!

C/Z 6,52

GDZIE 13 A GDZIE 20 HEHE

STOPA DYWIDENDY 7,7 DO RWE BRAKUJE LAT SWIETLNCYH ZEBY C/Z BYLA TE 21!!!

A STOPA ZALDZUENIA NAJMNIEJSZA ZE WSZYSTKICH,PLUS CASH FLOW NAJWIEKSZY OBOK EDF SUEZ!!!
  • Re: NIE PAMIETAM JUZ ODKAD JESTEM NA RYNKU .. Autor: ~inwestor [78.8.157.*]
    http://forum.wnp.pl/topic/149247-w-pe-odrzucono-projekt-zaostrzenia-polityki-klimatycznej/

no i EUROKOLCHOZ banrut wkoncu sam sie nie dobije,jezlei chdozi o rynek energii!

ULGA DLA FIRM??

czy tymaczsowe dzialnie majace na celu pobudznie gospodarcze krotkotrwale?

na te chwile woogle zadnej polityki te tepe fiuty socjslistcyzne nie powinny stosowac bo dobijaja gospodarke,ludzi w podtakch,ktore firmy za emisje co2 ktora ejst niezbedna do zycia roslin izwierzat jest przrzucana na odbiorce,klineta koncowego!!!!

..a jak dobrze wiemy na pakiet z KIOTO wypiely sie najwiekszy porducenci CO 2 wiedzac o co chdozi o miliardy defraudowane przez socjslistow!!!!!i temat zamknely to teraz suzkaja nowego protokolu od listopada ma byc jakiszczyt czerwonej zarzy i zielonej w Poslce,oby ich tam skarcili za brednie i kalsmwta majace jeden cel :WYLUDZNIE KASY!!!!!Bo tylko z wyludzne te zilone ekologi psudo zyja do nieczego sa neipotrzebni!!!!
  • Re: NIE PAMIETAM JUZ ODKAD JESTEM NA RYNKU .. Autor: ~inwestor [78.8.157.*]
    ..a wrecz szkodza,krajom,gospodarce,ludziom,za nich palcimy miliony w eurobanrucie,a pzoa nim sprawa z ta zarza jest zaltiona jzu dawno!!!!!

oby to byl krok w sluszna strone!!
[x]
CEZ 1,37% 207,80 2026-03-25 12:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.