szczerze ? +40 to mało ! wydaje mi sie ze sie nie otworzy i puszcza na fiksie na +50-60 % ! we wtorek to samo i moze sroda korekta w locie ! mowie powaznie !
jedno jest pewne ktos zasysal od 30 groszy masowo - w okolicach 70gr - do 1 zl zassal jeszcze duzo wiecej srednia pewno wychodzi mu ok 80 groszy jak nie ciekawiej -- tak wiec pomalu bedzie opychal pomarancze na mega wroscie w poniedzialek lub wtorek tak ze kto nakupi zaraz jak puszcza moze byc zdezorjentowany ze zaraz bedzie taniej - bo sa napakowane setki tysiecy akcji i bez jakiegos grubszego gracza typu fundusz - bank nie ma szans tego pozbyc -- co do wejscia grubszego gracza to mysle ze narazie na wejscie sie nikt nie zdecyduje bo cos jest tu nie calkiem tak jak powinno byc polecam wam odwiedzic co najmniej w 2 miastach oddzialy foty
Na FF znajduje się 2,386,014 akcji i nie piszcie że to jakieś wielkie ilości. Wielu pracowników kupiło pakiety po 10-50 k, bo wiedzieli że będzie dobrze i tak szybko ich nie oddadzą. Nauczcie się przetwarzać podstawowe dane i myśleć.
po co wklejasz drugi\trzeci raz to samo ? czujesz ze to Twoj rekordowy wpis ? Twoje myslenie moza porwnac do 6latk. twierdzic ze bez wymiany papieru jedna osoba zassała pappier i teraz bedzie oddawac >? co za bzdura przy ff 2.8 mln sztuk obroty w tygodniu wynosiły 2 mln, ten kto kupił po 80 gr juz dawno oddał przy 1 zł !!!!!!!!
Dobra - puściłem "walor" bo widać brak napływu nowego kapitału, a zaczęło się przewalanie po 200 akcji pomiędzy byznesmenami między sobą. Co się zarobiło to moje. Tu już za dużo w krótkim terminie się nie wyciśnie.
własnie chciałem napisac ze pewnie sprzedałes bo wiadac zmiane w twoim pisaniu, teraz zapewne bedziesz naganiaj ze leci bo bankryt i dodruk jak kupisz to ze lecimy do góry. jestes politykiem ? Obłuda 21 wieku ! :) gratuje poziomu własnej osoby !