• MERA Autor: ~nietajnyWindykator [178.235.234.*]
    Czy może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć czy spora część sprzętu sobetu została przerzucona do Mery i nikt nic nie widział ani nie słyszał??
  • Re: MERA Autor: ~QWAZER [91.145.184.*]
    Gdzie uzyskac jakiekolwiek informacje ....na temat co dalej bedzie jak to wygląda itd itp
  • Re: MERA Autor: ~caro [89.70.196.*]
    Trzeba do Syndyka się zgłosić - Jerzy Pałys
  • Re: MERA Autor: ~podwykonawca [78.133.191.*]
    A ten syndyk dobrze działa tzn działa tak jak powinien czy przymyka oko i pozwala działać Kończyle i reszcie byłych właścicieli?
  • Re: MERA Autor: ~caro [87.205.6.*]
    Mam wątpliwości co do prawidłowości działań Pana Syndyka.
  • Re: MERA Autor: ~potwierdzam [83.4.187.*]
    Informacja jest prawdziwa. Z tego co słyszałem to nawet były prezes sobetu jest zatrudniony w dziwnym tworze powstałym z "mariażu" tych dwóch firm.
  • Re: MERA Autor: ~olo [92.72.222.*]
    A co to oznacza dla akcjonariuszy posiadajacych akcje sobetu. A tak a propo to co bedzie dalej czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie gotowki !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: MERA Autor: ~AM [84.63.212.*]
    Co będzie?! Teraz czekamy czy wznowią obrót akcjami i czy wyprowadzą sytuację w Sobecie. Jeżeli nie to po całkowitej likwidacji firmy wyksięgują nam akcje z kont maklerskich i tak się zakończy historia Sobetu i akcji tej firmy, a my wszyscy całkowicie i nieodwołalnie stracimy kase!!!
  • Re: MERA Autor: ~bot [83.28.29.*]
    MERA: Realizacja istotnej umowy przez Spółkę zależną.

Zarząd Emitenta informuje, że otrzymał informację od Spółki zależnej (dalej \"Spółka\"), iż w dniu 30.09. 2013 r.został spełniony warunek konieczny do nabycia udziałów tj. dokonano zapłaty za udziały, w spółce z branży budowlanej specjalizującej się w budownictwie infrastrukturalnym i hydrotechnicznym. Na mocy umowy, Spółka przejmie udziały Spółki, stanowiące 51% kapitału. Łączną wartość środków zainwestowanych w różnej postaci w nowo nabyty podmiot Spółka szacuje w granicach do 0,5 mln zł. Zainwestowane środki przeznaczone zostaną na zakup specjalistycznego sprzętu budowlanego oraz materiałów niezbędnych do realizacji nowo pozyskanych kontraktów. Emitent przekazuje niniejszą informację z uwagi na fakt, iż zawarcie powyższej umowy może mieć znaczący wpływ na wyniki finansowe Grupy. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 i ust. 2 pkt.2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".

przypadek?
  • Re: MERA Autor: ~AM [84.63.212.*]
    Czyżby jakiś promyk nadzieji dla Sobetu?!
  • Re: MERA Autor: ~maniek [31.63.34.*]
    ja tam już niewierze w to że będzie dobrze-wszystko dookoła pada w tym naszym kraju ,i myślę że sobet też padnie
  • Re: MERA Autor: ~mak [83.5.150.*]
    mam troche akcji sobetu ze średnia ceną kupna 0.04 nie jestem doświadczony w inwestowaniu z tąd moje pytanie: jakie mam teraz możliwości. czy te akcje moga byc jeszcze notowane na bananie? czy może sprzedac w umowie cywilno prawnej za symboliczną 1 zł i odliczy strate w picie.. co sie z tą spółka może sta?? prosił bym o poważną odpowiedz doświadczonych inwestorów
  • Re: MERA Autor: ~QWAZILOLO [91.145.184.*]
    odpowiedź jest taka piszemy stąd a nie z tąd........pora iść do szkoły
    dzwoniłem do MERY nic nie chcą powiedzieć nawet jaka to ta spółka "SPÓŁKA" czy to w ogóle Sobet
  • Re: MERA Autor: ~bot [83.28.36.*]
    może od syndyka da się coś dowiedzieć, choć w to wątpię
    pożyjemy zobaczymy
  • Re: MERA Autor: ~xyz [83.144.101.*]
    Mi to śmierdzi przekrętem. A w działania syndyka nie wierzę - albo daje sięwodzić za nos Kończyle albo już sam nie wiem o co tu chodzi. O spółce Mera też słyszałem , że jest odpowiednio ustawiona i zabezpieczona tak, że tylko nieliczni wiedzą o co chodzi.
    to wszystko przekręty ale ale ...chyba sobet nie rozpłynął się w powietrzu - mera go w końcu nie przejęła bo miała kiedyś apetyt na niego
  • SOBET JEST CZY GO JUŻ NIE MA? Autor: ~martin1980 [89.71.158.*]
    Czy coś wiadomo co się dzieje w tej spółce? Pozostałym mi akcje na rachunku wycenione przez buro maklerskie na 0,20gr,których nie mogę sprzedać.
[x]
SOBET 0,00% 0,01 2013-07-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.