• Nowy wątek Autor: ~Sosenka [178.36.240.*]
    Tak pisze tylko..by cos się na forum ruszyło:).
    To jak to jest z tym naszym MDE.. mialo byc 1,20 a jest 0,27. Skad byl ten optymizm..no i w sumie po jakiego bylo cale to scalanie..przeciez ff procentowo sie nie zmieni..nadal trudno cos tu podciagnac.Nie rozumiem..ale czego wymagac od blondynki..natury nie oszukasz;).
  • Re: Nowy wątek Autor: ~rob [199.67.203.*]
    Mam akcje spółki ale scalenie był chyba tylko po to żeby miało z czego spadać. A co z maxfirm?
  • Re: Nowy wątek Autor: ~aleks [213.156.106.*]
    nie trać wiary Sosenka:) chociaż sam już powoli się zastanawiam nad opuszczeniem pokładu, może warto sprzedać,żeby chociaż na dobre wino zostało:) no imoże Sosenka da się zaprosić:))))
  • Re: Nowy wątek Autor: ~Paweł [109.144.212.*]
    zostałem oszukany jak wielu lecimy na 0,01 zł
  • Re: Nowy wątek Autor: ~aleks [193.142.112.*]
    a miało być tak pieknie :(((( mixfirm, k.wa wchodzi, bedzie konkurentem dla allegro ;((( no to mamy konkurencję, za chwile znowu bedzie 0,03.
  • Re: Nowy wątek Autor: ~Sosenka [178.36.240.*]
    Ehh..ja juz z tego nie wyjde..nawet jak by znowu na 1gr polecialo..mam troszke tego ale juz sie pogodzilam ze strata wczesniej jak na 3gr spadlo..wiec moge poczekac do samego konca.."mojego albo jej" ;).Co do zaproszenia to za pozno..w sobote przyszla biore slub:).
  • Re: Nowy wątek Autor: ~pigmej [77.237.11.*]
    Sosenka - zaproś nas (akcjonariuszy) na ślub to opijemy nasze straty na naszej perełce
  • Re: Nowy wątek Autor: ~Sosenka [178.36.240.*]
    Bardzo chętnie, ale w okolicy nie ma aż tak dużej sali żeby tak nas wszystkich rozzłoszczonych pomieścić:). No nic, a myślałam, że posag wniosę większy do małżeństwa, hahahaha... nie no...sama siebie rozśmieszyłam :).
  • Re: Nowy wątek Autor: ~pigmej [31.182.68.*]
    Czasy wnoszonych posagów chyba już minęły natomiast mógłbym mieć bardzo miły prezent na nową drogę. Uśmiech i optymizm przede wszystkim.
  • do Sosenki:) Autor: ~aleks [193.142.112.*]
    i jeszcze Ty mi wbijasz nóż, nie przyjmując zaproszenia :))) wszystkiego najlepszego na nowej drodze! a z tym czekaniem chyba masz racje. Przekonałas mnie :)))
  • Re: do Sosenki:) Autor: ~MDEV [5.226.111.*]
    czyżbyśmy się doczekali w końcu?
[x]
MFOOD 17,82% 1,19 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.