Tak pisze tylko..by cos się na forum ruszyło:).
To jak to jest z tym naszym MDE.. mialo byc 1,20 a jest 0,27. Skad byl ten optymizm..no i w sumie po jakiego bylo cale to scalanie..przeciez ff procentowo sie nie zmieni..nadal trudno cos tu podciagnac.Nie rozumiem..ale czego wymagac od blondynki..natury nie oszukasz;).
nie trać wiary Sosenka:) chociaż sam już powoli się zastanawiam nad opuszczeniem pokładu, może warto sprzedać,żeby chociaż na dobre wino zostało:) no imoże Sosenka da się zaprosić:))))
Ehh..ja juz z tego nie wyjde..nawet jak by znowu na 1gr polecialo..mam troszke tego ale juz sie pogodzilam ze strata wczesniej jak na 3gr spadlo..wiec moge poczekac do samego konca.."mojego albo jej" ;).Co do zaproszenia to za pozno..w sobote przyszla biore slub:).
Bardzo chętnie, ale w okolicy nie ma aż tak dużej sali żeby tak nas wszystkich rozzłoszczonych pomieścić:). No nic, a myślałam, że posag wniosę większy do małżeństwa, hahahaha... nie no...sama siebie rozśmieszyłam :).
i jeszcze Ty mi wbijasz nóż, nie przyjmując zaproszenia :))) wszystkiego najlepszego na nowej drodze! a z tym czekaniem chyba masz racje. Przekonałas mnie :)))