• chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~yosi [81.210.111.*]
    ale nie tym razem
  • Re: chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~grzyb [83.28.219.*]
    cały czas miałem wrażenie obserwując zachowanie kursu ze ktoś to zbiera i nie pozwala rosnąć tym samym strasząc ustawiając blokady i zapychając arkusz i dzisiaj wiem ze miałem racje ! jest to jedna z najbardziej zaniżonych , zdołowanych spółek na GPW ( mimo problemów) . Skala niedowartosciowania akcji po prostu jest przesadą !
    Pomijając ze wartość księgową akcji to prawie 12 zł to realnie patrzał na bieżąca sytuacje spółki akcje powinny chodzić w przedziale 4-6 zł i po tyle będą chodzić za max 2-3 miesiące !

POZDRAWIAM !
  • Re: chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~yosi [81.210.111.*]
    a ja mysle ze w nastepnym tygodniu 2,3 zl, juz nie moge sie doczekac
  • Re: chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~taki nowy [188.47.134.*]
    oby nie było jak z twoim IDEONEM :)
    mylisz pojecia chlopcze
  • Re: chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~A4566 [81.18.202.*]
    Za 2-3 miesiące to chłopcze tej spółki już na gpw nie będzie. W piątek ostateczne pożegnanie z tym walorem po niekorzystnej decyzji sądu. Rak, który drąży tą firmę właśnie przygotowuje się do ostatecznego uderzenia, dając przed zgonem ostatnie chwile wytchnienia w postaci złudnej poprawy kondycji.
    czy widzicie znowu zaniżanie na koniec sesji i stawianie większych pakietów z prawej ?
    może byc fajna nauka ! obserwujcie zachowanie kursu do godz. 13 i po godzinie 13 :)
    czy widzicie znowu zaniżanie na koniec sesji i stawianie większych pakietów z prawej ?
    może byc fajna nauka ! obserwujcie zachowanie kursu do godz. 13 i po godz 13 :)
    też bym żałował ze nie udało mi sie kupic po 7x gr ! :) o czym Ty chłopcze mówisz w ogole ! kondycja tej społki mimo ze jest w upadłosci jest lepsza niz 50 % społek na GPW ! OTO TEN PARADOKS ! :)
    A pracujesz tu, że z taką pewnością wypowiadasz się o kondycji spółki? Zamilknij więc i nie wciągaj w to bagno postronnych ludzi. Bal na tytanicu to pikuś przy tym co tu się dzieje....
    jesli nie posiadasz papiera to wypi...... ciapciaku
    do cipciaka o numerze IP. 81.18.202
    chyba jestes kuzynem "Asa: on tez jest tak inteligetny jak ty
    Jak jesteś taki gieroj to sprawdź po IP dokładnie skąd piszę. Może przejrzysz na oczy i stwierdzisz, że jednak coś wiem na temat tego, co z tą spółką będzie się niebawem działo. Your choice....
    pracuje w intercarsie, znam handlowców foty, znam mechaników oraz duzo warsztatów. sytuacja foty dzisiaj a dwa lata temu jest taka sama ! Fota nigdy nie miała szans z IC , IC zawsze był lepiej zorganizowany i oto cały w tym paradoks ze i teraz i dwa lata temu bbyła taka sama sytuacja w firmie ! powodem tak drastycznie niskiej ceny akcji była mała płynnoss i sprzedaz akcji przez fund. Kolego, Ty rób z tymi akcjami co chcesz i pozwoł robic innym to samo ! twierdzic ze niby ja naganiam ? a Ty co robisz ? robisz to samo i to w jeszcze bardziej bezczelny sposób tylko w druga stronę i jak widac bez zadnej wiedzy i argumentów ! Jezeli trub , idz odejdz nie wchodz ! ale roumiem ze wachajac sie " wejsc czy nie wejsc " nie zrobiułes tego i teraz Cie bierze gula ze akcje rosna od czwartku 30 % !

ale zeby Ci dowalic do pieca powiem Cie jedno ! zajrzyj tu za tydzień i patrz szeroko otwartymi oczami na kurs :) pozdrawiam Cie kolego !
    Witam kolegę z branży :) Nie neguję tego, że gra pod układ będzie i może być nawet gruba. Nie zmienia to faktu, że teraźniejsza sytuacja spółki, a ta sprzed dwóch lat, to niebo i dzień i w niczym siebie nie przypominają.
    moze powiem inaczej : jesli chodzi o finanse fota dwa lata temu była oczywiscie w lepszej sytuacji ale jesli chodzi o dostepnosc czesci, organizacje, współprace w warsztatami to jest dzisiaj to samo co było dwa lata temu !

Na mazowsze dzsisiaj filie nierentowne sa likwidowane , pytanie dlaczego dopiero teraz skoro juz dwa lata temu nie zarabiały ? w legionowie, pułtusku, ostrołece, łomiankach i okolicach tych miast zjadł ich IC . chłopaki z foty nie raz brali od IC czesci co wydaje sie paranoja ale tak było ! rozmawiałem z jednym dzisiaj , mówi ze jeżdzi i jezdzic bedzie. śląsk trzyma sie dobrze, małopolska tez , pomorze nawet nawet czesc centralna nie ma szans zostanie 3-5 placówek.
  • Re: chciwosc kiedys mnie zgubi Autor: ~fotowy [83.12.229.*]
    Z tego co wiem a wiem napewno to oddział w Legionowie został przenisiony na Modlińską w Warszawie bo teraz jest tam rossman,i nie porównujcie foty do ic.Tego nie da się porównać
    dodam jeszcze tylko jedno ze kapitalizacja pomimo obecnej sytuacji jest przerażająco niska ! Niech każdy robi co uważna za słuszne ! tyle !
  • Re: do wszystkich ciapciakow!!!!!! Autor: ~yosi [81.210.111.*]
    jestescie za ciency!!!!!! i wszystko w temacie
    ZAJRZYJTA ZA TYDZIEN O ILE WCZESNIEJ SIE NIE POZABIJACIE O PAPIER, juz wam zal dupe sciska !!!!!! heheheh
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.