• @ciekawy jesteś? Autor: ~wig20 [83.23.75.*]
    I co Ty powiesz na takie fundamenty? ;-))))

Zanim to odpalą, to tak jak mówiłem zrobią takie mocne pier ...lnięcie , że leszczom puszczą nieprzemakalne body.
  • analiza Autor: ~wig20 [83.23.75.*]
    http://wiadomosci.stockwatch.pl/ucieczka-z-nieszczelnej-instalacji-analiza-techniczna-duon,wykres-dnia,77264
  • Re: analiza Autor: ~lol [193.109.127.*]
    i jak, dalej zbierają?? hehe
  • Re: @ciekawy jesteś? Autor: ~wig20 [83.23.75.*]
    ciekawe czy dostanę po te 1.11?
  • Re: @ciekawy jesteś? Autor: ~Ciekawy [91.193.12.*]
    A co ja decyduję o tym czy kurs się znajdzie na 1,11 czy nie??
    Jak ktoś chce sprzedawać akcje to niech sprzedaję nie zabraniam ani nie nakłaniam.
    Ja akcje posiadam, przygotowałem fundusze na zwiększenie zaangażowania i tyle ale chyba to nikogo nie powinno interesować co ja zrobię z akcjami i gotówką.
    Nie będę też pisał po ile kupuję akcje i ile będzie jutro dzisiaj za tydzień bo to zabawa dla dzieci którzy bez forum nie mogą się dowartościować jacy to są bardzo dobrymi inwestorami bo nikt nie jest wstanie zajrzeć w ich historię inwestowania.

Ja określiłem 2 zł za akcję jako adekwatną do fundamentów i za tyle planuje sprzedać pisałem że na koniec 2013 mam nadzieję że będzie po 2 zł najwyżej poczekam troszkę dłużej a ewentualnie dłuższy horyzont inwestycyjny powetuje zwiększeniem zaangażowania
    po drugie są też inne spółki które posiadam a pod AT jak chcecie to grajcie na duonie
    w krótkim terminie na pewno wiele razy się sprawdziła taki mały sarkazm zresztą nic mi do tego jak inwestujecie ale nie pytajcie mnie o opinię na temat AT bo w sprawie krótkoterminowego inwestowania na duonie w tym momencie na podstawie AT już się wypowiedziałem nie raz.Pozdrawiam
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.