Jak prezesem mógł być ktoś, kto sprzedał swoje akcje w grudniu po 6-10 groszy nie wierząc w przyszłość spółki ?
Rezygnacja jest logicznym posunięciem - w tej spółce rządzi wyłącznie Auto-Hit i będzie tak, jak właściciel Auto-Hita rozkaże.
Ps. A te gadki o ochronie drobnych akcjonariuszy są żałosne.
Za 2 miliony kupili know how i patenty ( ale wyjdzie dużo drożej, bo będą musieli odkupić masę upadłościową od syndyka ).
Z drugiej strony - prowadzenie działalności pod marką GTR też nie jest wykluczone. Podobnie jak przejęcie wszystkiego z GTRu i pozostawienie wydmuchy.
ja wam cos powiem ja wierze w spolke i mysle ze bedzie dobrze ale mecza ten kurs juz za dlugo robi sie nudno i nieprzyjemnie na moje po odszkodowaniu tu powinno byc jakie 0.60 gr a nie jest
Ta spółka prawie nie ma majątku. Ma tylko patenty. Nawet klienci już się rozpierzchli. Jedyny sygnał do ewentualnego wzrostu, może wypłynąć od Auto-Hita. Tylko z jakiego powodu ?
Ps. Kerondi ma jeszcze 1,6 miliona akcji ? Myślałem że pozbył się wszystkiego ...
tak to hit byl deska ratunku po pozarze a tera jest kula u nogi? zenada gierki baboli na rosole NIE DAC SIE WYDYMAC Z AKCYJEK JESZCZE ZA NIE BEDA PLACIC SOWICIE
Po pożarze, wszyscy odwrócili się dupami : i Auto-Hit i Kerondi i akcjonariusze.
Po roku okazuje się, że tylko A-H ma kasę i rozdaje karty. Znaczone :))
W chwilach przełomowych.
Ale tak uczciwie - w grudniu i styczniu pisałem źle, mając akcje ( zresztą kiepsko je wówczas sprzedałem - choć świetnie - biorąc pod uwagę późniejszy spadek ).
Teraz zaciekawiło mnie WZA, nabyłem pakiecik, ale chyba pozbędę się go ze stratą :((
Dokladnie tak jak mowisz . Co to za gospodarz ze podstawowych spraw typu zaktualizowanie strony internetowej nie mial kto zrobic . Co w dzisiejszych czasach jest nie do pomyslenia . Precz z nieudacznikiem!!!!