• Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: zyga_1 [81.190.215.*]
    ............głupoty piszących na tym forum. Raz po raz ( kiedyś częściej) wchodzę na ten wątek i czytam - jeden pajac pyta: dlaczego o godz. 10 nie ma jeszcze notowań Ideona ?, jakby nie wiedział, że jest wycofany z notowań ciągłych. Taki z niego "inwestor", jak z koziej dupy trąba. Inni natomiast prześcigają się w typowaniu poziomu ........... wielkiego UP. I jak tu się możecie dziwić i i mieć za złe, że mamy was za głupków. No cóż, kretynów nie sieją, sami się........ . Będziecie widzieli wzrosty ,jak przysłowiowa świnia niebo. Naprawdę jesteście takimi debilami, czy tylko udajecie? Przecież tej spółki praktycznie nie ma, jest tylko na papierze. Dawno już została przez OSZUSTA , podobnie, jak choćby dla przykładu piłkarska Polonia......wykopulowana, a wy razem z nią. Żałosne z was naiwne pajace. Nie wysilajcie się przypadkiem, usprawiedliwiając spadek wartości tego gówna o 33% na pisanie o krachu na całym rynku, bo rynek się podniesie. IDEON NGDY!!! Tu kierunek, z małymi przystankami, jest tylko jeden........POŁUDNIE. A potem, jak Regnon (Pronox), nawet za grosika nie zechcą kupić.
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~dd [77.164.69.*]
    leszcz brał garściami po 1 zł to będzie brał jeszcze chętniej po pare groszy, takiemu nie wytłumaczysz bo musiałbym przestać być dawcą, a pijawki potrzebują dawców kapitału inaczej takie gnioty spółki nie leżały by latami na giełdzie
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~proste [88.156.20.*]
    biadolicie i biadolicie
    a sami pewnie trzymacie zlecenia po niskich kursach
    po co marudzicie i gitare zawracacie, jak nie pasuje to idzcie na inna spolke

kazdy inwestyje na wlasne ryzyko
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~dd [77.164.69.*]
    Nic nie rozumiesz chłopcze, zyga ostrzegał już przy kursie 1 zł , ale wy leszcze postrzegacie siebie swoją miarą, czyli interesownych małych ciułaczy którym się wydaje że inni to piszą bo pewnie czekają na tak cenny walor.Było tu już takich wielu na wyższych poziomach co brali w promocjach papier i ujadali na Zyge a potem znikali bo wstyd było przyznać się do błędu na forum. A wystarczy posiedzieć trochę dłuzej niż pare miesięcy na giełdzie aby stwierdzić że swiat jest bardziej skomplikowany.
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~robert [46.204.18.*]
    dziś naganiaczom na spadki nie udało się kupić ( tylko sprzedali dwie akcyjki po 4), zobaczymy w poniedziałek.

naprawdę myślicie że takimi wpisami ludzie będą się sugerować
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~Ula [79.186.173.*]
    Czytam i ja jestem pod wrażeniem Zygii, ma facet rację. Jest układ ok . Nie ma produkcji, czyli sprzedaży energii, nie ma obrotów, skąd kasa dla wierzycieli ? Ze sprzedaży PEC S.A w Śremie, którego właścicielem jest Bank , akcje i majątk PEC są zastawione pod kredyty Ideonu.
    Z PEC pieniędzy nie będzie, US nie wiadomo, z KOMI to ściema Króla
    . Ideonu już nie ma , ludzie ratujcie swoje grosze.
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~gb [212.160.70.*]
    Na hipotece PEC Śrem ciąży też zabezpieczenie obligacji do kwoty 25mln.
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~MK [5.206.245.*]
    Sądzę że wszystko już pan Zyga napisał - to finał !?
  • Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~wwaa [71.234.104.*]
    nie po to byla ugoda zeby banki stracily sad wie co robi
    ugoda na regnonie była po okolo 20-30 groszy

dziadostwo po roku jest po 1 groszu

• Re: Jestem pełen podziwu dla................................... Autor: ~wwaa [71.234.104.*]
    nie bedzie tak zle krol zanim to zrobi to winda bedzie dobra
  • Mam nadzieję, że................................... Autor: zyga_1 [81.190.237.*]
    .........już w końcu rozumiecie, iż to już koniec Ideona. Naprawdę już niedługo, będą gasić światło. Zapewniam was: tylko dni, najwyżej kilka tygodni dzieli Ideon od podzielenia losu Regnona, czyli nie będziecie mogli sprzedać tego badziewia nawet za .......1 ( JEDEN ) gr. Nie wiem ,czy wiecie, że za rychłą upadłością ( podobnie jak Polonia) RUCHU CHORZÓW stoi obecny właściciel, czyli dawny prezes PRONOXA, obecnie Regnona. On i Król to dwaj przyjaciele, którzy przysięgli sobie, że niszczyć będą wszystko nad czym będą sprawować władzę. Trzeba przyznać, że za waszym cichym przyzwoleniem wszystko im się udaje. Gdybym ja był akcjonariuszem którejkolwiek spółki zarządzanej przez tych oszustów, to zapewniam was musieli by mieć oczy dookoła głowy, nie darowałbym takim skurwysynom. No, ale was mają po prostu w .......dupie. I na koniec; przestańcie w końcu skomleć, bądźcie, wprawdzie bez jaj, ale............ mężczyznami.
  • Re: Mam nadzieję, że................................... Autor: ~Artur [178.235.218.*]
    Zyga na razie to ty skomlesz. Jak nie masz akcji IDEONA to po co się tak udzielasz. Nie chce mi się wierzyć że pisząc swoje teksty robisz to bezinteresownie.
  • Re: Mam nadzieję, że................................... Autor: ~aaski52 [89.231.71.*]
    ...wcale nie bezinteresownie, czy wyczułeś jak delikatnie sugeruje żebysmy okazali się mężczyznami, chce to załatwić naszymi rękoma, prawdę mówiąc to napewno znajdzie się niejeden co to planuje i wcześniej czy później ktoś to zrobi, ja umoczyłem przez tego skur....wiela tylko 60 patyków więc rąk sobie takim g..ównem nie będę brudził ale są tu tacy co umoczyli o wiele więcej i kto wie czy tem oszust dobrze się nie zabezpiecza na takową ewentualność
    pzdr...umoczonych
    aaski52
  • Re: Mam nadzieję, że................................... Autor: ~adam [77.253.15.*]
    a po ile kupowales??
  • Re: Mam nadzieję, że................................... Autor: ~re [31.175.63.*]
    buhahahahahahahha
  • Tutaj będą spore wzrosty :) Autor: ~re [164.126.94.*]
    zapraszam do artykułu :)

ZACZYNAMY TREND WZROSTOWY :)
  • Re: Tutaj będą spore wzrosty :) Autor: zyga_1 [81.190.239.*]
    .....napisał niejaki " re". No cóż, kolejny bałwan. Najciekawszym na tym forum jest z pewnością, dziwnie podpisujący się........" itak" - ten to dopiero głupek!. Sądząc po pisowni, zapewne jakiś małolat, który przegrał kieszonkowe i od dłuższego czasu płacze. Pisze, że Król to nieudacznik, głupek i diabli wiedzą co jeszcze, nie zdając sobie sprawy, iż to wyjątkowo inteligentny....oszust, który takich właśnie zasranych " inwestorów " zrobił w......... klasyczne bambuko. Ale nie o tym chciałem. Zamiarem moim było zakomunikowanie, że najciekawsze dopiero przed wami. Może dzisiaj, a zapewne w tym tygodniu zrównacie się ceną, na razie z Biotonem, a już wkrótce z .........Regnonem. I to już będzie niestety koniec waszej przygody z ........ , no właśnie, może jeszcze jakieś drgawki, które - dla w miarę kumatych - będą okazją do ucieczki z tego gówna. A poza tym, nic przecież,co byście nie wiedzieli się..........nie stało! Prawda?
  • bedzie pompka ,oj będzie na 27,5 gronia :):):) Autor: ~zyga2 czyt.(twenty-t [164.127.238.*]
    będą,bendom pompować ostro,koniec roku nalezy do ideona,podpisują kontrakt a może dwa,a moze nie podpisują/tak dywaguję sobie,ale czuję,czujem po kościach ,że pompka musi być :)
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.