Oczym myslales maja niektorzy ponizej podprogowe pakiety i obracaja wyciagajac kase od naiwnych braci
Mysle ze nie myslales o tym tylko jak ja o wiecznej inwestycji a skoro tak jestem spokojny o inwestycje a jak mowilem nigdy cie nie opuszcze dalem slowo brachu reszta mnie nie interesuje.
Zrobie wszystko zeby nam bracie czas zlecial, a w miedzy czasie zajrzyj do Anioly moze warto schylic glowe przed najwyzszym ale masz czas rozumie nie naciskam nie lubie tego
Ale nie wiele nawojujesz z tym co ci zostalo a z taka iloscia akcji .
Przecietny kowalski czy nowak nie kupi dzis moze za 2_3Lata przyjda lekarze adwokaci to wezma lachy nie robisz bo cie nie stac wiec nie naciskam
Nie otwieraj sie wogole odrobisz napewno
Nie dyskutuj z nim Aniele i nie handluj tak z większością ustalone .
Nie zawracaj kowalem głowy czekaj cierpliwie aż zejdzie dużo niżej swojm pakietem ,przynajmniej częścią.
Pewnie widziałeś ile drobnej kasy mu zostało nie całe 50tys złotych więc go nie stać praktycznie na nic .
Chętnych nie ma i nie będzie a za coś musi żyć opłacać rachunki i adwokata to kosztuje .
Będzie próbował upłyniać ale nie ma komu.
Więc cisza i bez handlu .
Jak chcesz z nami się z kontaktować bądź na forum Trakcji pomiędzy 19-20pzdr
Pójdzie jak Titanik na dno z tym balastem podprogowym .
A miał być najważniejszy największy a teraz każdy śmieje się w twarz mówiąc TAK MASZ CZAS I CZESC DROBNYCH
POZWIEZ NAS WSZYSTKICH Z TYM DRUGIM ZE CIE OLEWAMY I NIE HANDLUJEMY.
I POJDZIEMY KRATY OGLADAC MISIO GOGO