Jakimś śmiesznym uchyleniem uchwały , to jak z twojm ENTEREM dziś zwykły kapiszon.
Anioła powinien w sądzie żądać screnów rachunków i udowodnić że za UWALENIEM KURSU stoisz ty czy kazach .
BARDZO DOBRZE ZE NIE MA SKUPU ,będe czekał na ciebie na groszach choćby do 2050r
ODCINAM SIE OD KŁAMCY KOWALA KAZACHA CEPRA I TEGO OD RACHOWANIA BA NIE WYRAZAM ZGODY NA PŁACENIE Z MOICH POZYCZONYCH TOBIE PIENIEDZY MECENASOWI
Już niedługo koniec tej zabawy. Po coraz lepszych wynikach coraz większe zainteresowanie spółką; w pewnym momencie pojawi się "wieloryb" i kłapnie ten plankton ze dwa razy i obudzimy się co najmniej na 3.
Jaki Wieloryb ? tu nie ma akcji jak na śmieciach te 20-30k miałem kupić ale jak przejżałem wałek kowala cepra i kazacha czyli kowalczyka z sgii że mi kradne kase i sypie na stracie i ma 500k powiedziałem DOSC
ODDA KASE ALBO ZROBIE Z NIM TO CO ON CHCIAŁ ZE MNA ,DROBNE NIECH ZATRZYMA I WOJUJE ZE WSZYSTKIM ZE SWOJM MECENASEM.
SAM PRZYZNAŁ ZE Z KŁAMANIEM NIE MA PROBLEMOW.
CHCIAŁ NAS ZNISZCZYC I WYCIAGNAC KASE POZNIEJ WCIAGNAC DO SGII A NIKT FRAJEREM NIE JEST TO SIE NIE ZAPISAŁ TO CHCE SPOŁKE ZNISZCZYC I WYCIAGNAC 10MLIIONOW A GROSZEM SWOJM NIE SMIERDZI BO TE 50TYS ZŁ TO SIECH
500K BEDZIESZ RACHOWAŁ Z MECENASEM W CELI TYLKO PILNUJ MECENASA BO TAM TAKICH DYMAJA JAK ZLE ODliczy na porannym APELU
MACIE UCHWAŁE RYJA DZE SMRODZI A CHCE DYWIDENDY HEHE
Przedstawienie i rozpatrzenie sprawozdania Rady Nadzorczej z wyników oceny: sprawozdania Zarządu z działalności Spółki za rok obrotowy 2012 i jednostkowego sprawozdania finansowego Spółki za rok obrotowy 2012, wniosku Zarządu co do podziału zysku Spółki wykazanego za rok obrotowy 2012, sprawozdania Zarządu z działalności Grupy Kapitałowej PBO ANIOŁA S.A. za rok obrotowy 2012, skonsolidowanego sprawozdania finansowego Grupy Kapitałowej PBO ANIOŁA S.A. za rok obrotowy 2012, a także sprawozdania z działalności Rady Nadzorczej w roku obrotowym 2012.
Obawiam się że następny pozew będzie dla Nas pozostałych bo komuś gra nie wychodzi.
Jestem dumny że mogę tu być razem z Wami , jak mówiłem droga jeszcze daleka odpadają kombinatorzy z nie mocy.
Już straszy pozwami i Nas tak MU TEN OD RACHOWANIA RADZI BO SIE NIKT NIE ZCHYTRZYŁ NA 15ZŁ I NIE ZAPISAŁ DO śMIESZNEGO PRYWATNEGO STOWARZYSZENIA KOWALA KTóRE MU ZAŁOżYŁ MECENAS W RAMACH PODZIAŁU ZYSKU Z 10 000 000 ZŁ KTóRE CHCą WYŁUDZIć
A PRZYPOMNE żE TRZEBA MIEć MIEDZ ALBO 5% A NIE WśCIEKAć SIę żE PO RACHOWANIU ZNOWU W żYCIU CI NIE WYSZŁO
CHYBA TERAZ NAWET DO KOSTRZYNA NIE MASZ PO CO JECHAC PROPONUJE TWORKI