• wysłałem maila Autor: ~jklin [193.200.47.*]
    w związku z zaistniałą sytuacją.
    jestem b.mocno zniesmaczony tym co sie dzieje na walorze,myslałem ze tak uznana spółka nie będzie robić( jesli nie bezposrednio to posrednio przez animatora)takich jaj,oficjalnie oswiadczam że
    ================= rezygnuję z nabycia ,,akcji,, tej spółki
    szkoda bo zepsuli w moim mniemaniu swoja markę:(=====================
    p.s
    SZKODA
  • Re: wysłałem maila Autor: ~polipol [78.30.96.*]
    i co odpisali ze sie zmartwili tym co ty o tym myślisz ..... będziesz zdziwiony jak bedzie 100zł wtedy , będziesz pisać podziękowania?????? czy ze jests zniesmaczony ze nie jest 200zł
  • Re: wysłałem maila Autor: ~jklin [193.200.47.*]
    nie oto w tym wszystkim chodzi,moze jestem naiwny ale na giełdzie też powinny obowiązywac jakieś zasady,wiadomo że każdy chce zarobić ale powinny byc jakieś granice..bez pewnych zasad człowiek staje sie zwierzęciem( nie wiem czy to określenie nie będzie obrażliwe w stosunku do zwierząt...)
  • Re: wysłałem maila Autor: ~eryk [37.209.147.*]
    tak czy siak tu bedzie ostro oni lubia takie zabawy wiec nalezalo sie spodziewac i nie oddawac akcji , odkupic szybko i czekac a nie szczekać , ciekawe info w drodze o ciekawych umowach , wiec spokojnie i niedac sie nakracać naganiacza na spadki moga osunac nawet do 10 zł i co jak zaraz podbija na 50zł
  • Re: wysłałem maila Autor: ~TomaszMroczek [78.8.141.*]
    ==MODER ZBANUJ DZIADA!==

==SZKOŁA SIE ZACZEŁA I ZNOWU GIMBUS PRZYSZEDŁ GŁUPOTY PISAĆ==
  • Re: wysłałem maila Autor: ~jklin [193.200.47.*]
    lepiej zajmij się swoją formulą bo ma defekt:) i módl sie aby ktoś to od ciebie odebrał:)
    p.s
    cos cinko przędziesz i coraz mniejsze podbitki serwujesz,kaski brakuje?:)
  • a do piątku -30% jak to na śmieciu z investconu :-) Autor: ~666 [83.7.223.*]
    słupy za chwilę znikną i 10zlp pędzikiem :-)
[x]
EFIXDM 34,62% 7,00 2020-07-10 15:23:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.