sprzeciw HBP będzie rozpatrzony dopiero w dniu 24 września, lecz część sprzeciwów już została rozpatrzona, tak więc dopiero po tym terminie (nie wiem czy to ostatni z rozpatrywanych sprzeciwów) będzie znana lista wierzytelności i dopiero będą mogły być ustalane warunki układu na PBG, a ten dzień może być bardzo ważny dla HBP
Dnia 2013-08-30 o godz. 09:27 ~miki napisał(a):
> sprzeciw HBP będzie rozpatrzony dopiero w dniu 24 września,
> lecz część sprzeciwów już została rozpatrzona, tak więc
> dopiero po tym terminie (nie wiem czy to ostatni z
> rozpatrywanych sprzeciwów) będzie znana lista
> wierzytelności i dopiero będą mogły być ustalane warunki
> układu na PBG, a ten dzień może być bardzo ważny dla HBP
CIEKAWE SKĄD WEZMĄ TYLE KASY - CHYBA W NOSIE WĘGLA TYLE NAKOPIĄ .....
nie ma co się nastawiać nawet na grosz w polsce żądzą nieudacznicy i ci co popierają złodziei, zmieniając prawo dla nich aby nie szli do więzienia ( Rychu Krauze). Lepiej kraść miliony i śmiać się z wymiaru sprawiedliwości. Nie wierzę aby Wiśnia i jego rodzinka nie śmiała się z prawa w Polsce. Ciekawe czy firma podwykonawcza z rodzinki prezesa też skarży hydro na niezapłacenie faktur jako podwykonawca.
będzie kasa będzie...... dzięki wielkie Miki.....,a jak byś się dowiedział o wyznaczeniu terminu w 2014r rozprawy w sadzie w Wawie w sprawie zniesienia zabezpieczenia i ustalenia czy wykonawcy należy się dodatkowe wynagrodzenie.......to pamiętaj o nas.... dzięki jeszcze raz
Dnia 2013-08-30 o godz. 20:05 ~maniek napisał(a):
> ile to wszystko może się jeszcze przeciągać?
AŻ WINNI ZOSTANĄ UKARANI I MOŻE PÓJDĄ DO PIERDLA ZA ROZWALENIE HABETY ..........
Matoł proszę cię.....wkońcu coś rozumiem ale na pszyszłość, czy mogłbyś swoje posty pisać kazdego dnia przed południem???, mniemam że jesteś wtedy jeszcze dość trzezwy i będą dla nas zrozumiałe...choć częściowo....,po za tym jeśli mogę ci coś podpowiedzeć... jesli wsadzisz za kratki swojego dłużnika to twoje szanse na odzyskanie długu będą wynosić 0%( słownie: zero procent) a w zwiazku z tym że jesteś obecny na tym forum mniemam że masz jakis tam.... pakiet akcji......? więc jesli możesz ochłoń , i bądz bardziej powśiciągliwy w ocenie mijajacych wydarzeń, co na pewno nam jak i tobie na dobre wyjdzie.....
Nagrody sobie powypłacały za stadion !!!!!! a habeta dostała co na lemoniade może z wisły wody za darmo się nachlają przekroczą norme to wara od wodopoju .. heeee... heeee...
Matoł to kretyn i już nawet nie będę czytał jego postów..
Dzięki MIKI
ja dostałem takie coś:
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na maila informuję, że rozsyłanie odcinków rozpocznie się we wrześniu i następować będzie sukcesywnie – niestety ilość akcjonariuszy przerosła wszelkie oczekiwania i nie jesteśmy w stanie na raz wysłać kilku tysięcy odcinków.
Tak więc proszę cierpliwie czekać.
Jednocześnie pragnę poinformować, że Pana akcje nigdzie nie „zniknęły” – na rachunku maklerskim nie ma Pan już zapisanych tych akcji ponieważ akcje straciły status publicznych i nie są już notowane na GPW a tylko takie akcji znajdują się na rachunkach maklerskich.
Dotychczasowe telefony do siedziby Spółki na Wysogotowie są już od dawna nieaktualne a strona internetowa jest w trakcie zmiany administratora stąd chwilowe problemy z jej funkcjonowaniem, niemniej w ciągu najbliższych kilku dni wszystko powinno już zacząć działać poprawnie.
czyli zaczną rozsyłać, po zawarciu układu na PBG, coś kombinują........, tralala kilka tysięcy odcinków.....5 dni pracy dla 2-3 osób............, coś kombinują jak nic, po układzie na PBG zmiana wniosku na habecie na układ, i zaczną rozsyłać, boja się żeby ktoś nie skupił papiera od leszcza za grosze...., takie moje zdanie......trzymajcie kciuki, niech się sprawdzi.....he..., i od tego momentu nawet posty Matołka będę czytał z przyjemnością ....wielką..
możliwe, że jest jakaś szansa na układ i po co będą wysyłać kilka tysięcy odcinków zb. akcji, jak akcje mogą wrócić na rachunki maklerskie, a dodatkowo mają info. o posiadaczach akcji i warazie czego, łatwiej dopasować swoją strategię - niestety rolowania na gpw drobnych akcjonariuszy.
Wiśnia kombinuje jeżeli nie będzie układu na PBG to wierzytelności HBP będą aktywne i wtedy dostanie kasę z HBP jeżeli będzie układu HBP pójdzie do piachu i po to Wiśnia trzyma akcje HBP
Wreszcie zrozumieliście że tyle nie można zwędzic bez śladu ( chyba że był by jakiś operator ze wschodu , lub uczeń jego ) u nas koryta się często zmieniają a więc licze że coś obliże swojej kasy - a ten co nie chce czytac moich postów to lepiej niech nie czyta a oprychy niech mu d.......e złoją to będzie bez kasy chyci się suchego chleba i będzie pewnie chwalił tych co go z kasy w perfidny sposób obrali heeeee... heeee,...... A TERAZ PYTANIE ;;;; kto jest matoł.......
mi też się nie chce czytać dennych postów, które nie mają polotu, albo konkretnej treści.
O.K. sama prezentacja nika "matoł", miała być chyba tylko sarkazmem, ale niestety to jest porażka intelektualna i informacyjna, ale na pocieszenie dla tego autora, tak wygląda większość postów na bankierze.
Dnia 2013-09-02 o godz. 13:29 ~sokół napisał(a):
> mi też się nie chce czytać dennych postów, które nie mają
> polotu, albo konkretnej treści.
O.K. sama prezentacja nika
> "matoł", miała być chyba tylko sarkazmem,
> ale niestety to jest porażka intelektualna i informacyjna,
> ale na pocieszenie dla tego autora, tak wygląda większość
> postów na bankierze.
MATOŁ PISZE KONKRETNIE I NA TEMAT - TO Z NAS PRÓBUJĄ ZROBIĆ MATOŁÓW , WIDZISZ CO ZOSTAŁO CI W KIESZENI A PAŚLI CIĘ JAK TO BĘDZIE DOBRZE JAKIE PERSPEKTYWY JAKIE KONTRAKTY A CO SIĘ STAŁO - WYSŁUCHAJ NAWET NAJGŁUPSZEGO TWOIM ZDANIEM BO ON MOŻE MIEĆ DUŻO RACJI MATOŁ CI DAJE DOBRĄ RADE BO ŻYCIE CHYBA CIE NIE NAUCZYŁO POKORY - TO NA PRZYSZŁOŚĆ RADA ......