dla funduszy ten raport powinien być zielonym światłem i potwierdzeniem ,że Westa wychodzi na prostą ,sytuacja robi się ciekawa,więc do roboty nieudaczniki z ing,wtopiliście na debiucie olbrzymie pieniądze, do tego nie swoje!!!
jasne ,tylko ,ze tutaj wtopili ogromne pieniądze patałachy,,żeby część znich odrobić musieliby przynajmniej do 4 lub 5 złotych dojechać,,,,ale wiesz jak to się inwestuje nieswoje-lekką ręką....
nie widziałem i nie słyszałem żeby jakieś OFE przejmowało się stratą tym bardziej nie swoich pieniędzy. Tyle co wtopili tutaj z nawiązką odrobili na spółkach z WIG20
To, że ostatnio WIG20 urósł, nie znaczy że odrobili, do tego z nawiązką.
Gdyby tak było, nie mieli by wieloletnich zysków porównywalnych z lokatami bankowymi.
Dopóki szajka groszowa nie zostanie zutylizowana obraz Kursu Westy będzie niezmienny, a wręcz przeciwnie będą dążyć do utwierdzenia swoich planów schematów wyrysowanych na kradzionym oprogramowaniu Elwave. Nie zapominajcie, że zostały stworzone systemy do automatycznych zleceń. Taki handel ma miejsce w przypadku Westy. Nie inaczej odbywa się z kursem na KGHM to najprawdopodobniej ta sama szajka - klub 20/40/80
gdy Westa pokaże, że jet zysk i ciężar długu nie będzie ich przygniatał. Bo gdy 1/5 przychodów (albo inaczej mówiać więcej niż zysk) idzie na spłatę zadłuzenia to sytuacja trochę jak z kowalskim co zarabia 1500 a odsetki od kredytu mieszkaniowego prawie dwa tysiące.
Nie sposób nie doceniać, że rośnie im sprzedaż (brawo), ale chyba każdy widzi, że to jeszcze mało a czas leci. Ja nie dokupuję, ani nie sprzedaję.
Będę obserwować, bez względu na kurs.