• ====EFIX DM- UKŁADANKA ===== Autor: ~Szakal [31.2.41.*]
    Każdy zastanawia się czemu papier jedzie w dół.

Najpierw walili ci co realizowali zyski lub ci z emisyjnej, a Sternik łapała jeszcze na wysokich poziomach.

Widząc, że to nie koniec walenia ustawiał się z kupnem znacznie niżej jednocześnie stawiając mocne S.

Na moje chce zebrać papier po cenach z debiuty czyli 17zł (bo po takich cenach się otworzyło) i pojedzie z czystym towarem do góry.
  • Re: ====EFIX DM- UKŁADANKA ===== Autor: dareq [178.42.234.*]
    obyś miał racje....ja na szczescie kupilem po 21,5 pierwszy raz....sprzedałem po 28,5 i wszedłem w MNI....sprzedałem MNI i ponownie kupiłem ten papier i jestem w plecy dosc sporo...to był mój błąd...chyba....
  • Re: ====EFIX DM- UKŁADANKA ===== Autor: ~łowca [178.56.33.*]
    Szakal,
    Twoja dedukcja wydaje się być sensowną
    zawieszanie na dolnych zleceniami pkc to wygląda na sciskanie i wyciskanie ulicy
    Wydaje się jednak, że moment przesilenia jest blisko
    I ktoś pozabiera zabawki, bo poniżej 17zl wygranych nie będzie prócz tego co zebrał papier
  • Re: ====EFIX DM- UKŁADANKA ===== Autor: ~Sknera70 [217.28.155.*]
    Pewne jak dla mnie wydaje się to, że Grubas chciał odebrać papier po niskich cenach i to mu się udała.

Kto wie może to on jest jak na razie naganiaczem na spadki, a gdy zbierze towar od ulicy po tych niskich cenach przejdzie na drugą stronę i wywinduje papier na górę.
[x]
EFIXDM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.