• już jest relacja z walnego trochę się działo Autor: ~psw [83.10.253.*]
    http://www.sii.org.pl/7045/ochrona-praw/biezace-interwencje/psw-capital-relacja-z-walnego-zgromadzenia.html#ak7045
  • Re: już jest relacja z walnego trochę się działo Autor: ~psw [83.10.253.*]
    nie jest źle skarbówka nic nie zabierze bo spółka nic nie posiada
    nawet udziałów w platynie wycenianych chyba na 16 baniek
    ciekawe czy uda im sie zając rachunek na którym są akcje wpx i sypać nimi w rynek po groszu
    200 mln sprzedadzą i na karę będzie :-)))

• Re: już jest relacja z walnego trochę się działo Autor: ~psw [83.5.147.*]
    może nawet już zajęli skoro nie zwołano tam do tej pory walnego
  • Re: już jest relacja z walnego trochę się działo Autor: ~olo [82.143.177.*]
    wszystko o czym wiadomo już było wczesniej. Najfajniejsze jest to, że nikt z zarządu nie poniesie żadnej odpowiedzialności. Rady nadzorczej tez nie ruszą
  • Re: już jest relacja z walnego trochę się działo Autor: ~psw [83.5.147.*]
    nie ma ludzi nie do ruszenia
    kwestia kasy i konsekwentnego dążenia do ukarania
    bo trochę błędów krawce popełnili w tym przekręcie
  • Stwierdziłem, że Autor: ~olo [194.181.188.*]
    z oświadczenia jakoś się wybroni, bo który prezes spółki chociażby z WIG20 wie kto jest jego akcjonariuszem? We wszystkich takich sprawach jest jednak jakieś ale ... i w tym wypadku także. Sądom się już nie dziwię, że pracują tam osoby które nie znają prawa tylko dlaczego oprócz niezłych emerytur sędziowie i prokuratorzy w Warszawie dostają ulgi na bilety?

Co do opinii prawnej to może udzieliła jej Beata Rybicka, której fanem kancelarii jest Mariola Pawlak facebooku?
  • Re: Stwierdziłem, że Autor: ~Jan [78.9.100.*]
    Rudy łgał jak pies przez wiele miesięcy czy nawet lat, wypychał akcyjki, wąsaty tatuś się ewakuował żeby po bankructwie nie mieć dodatkowych kłopotów. Do tego rude bydle mówi ze nie był prezesem więc nie wie jaka była sytuacja w firmie.

Może ktoś kto był, opisać jak reagował rudzielec, czy był mocno zdenerwowany?
  • Re: Stwierdziłem, że Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Kłopoty może mieć niezależnie do tego czy jest czy nie obecnie prezesem.
  • Re: Stwierdziłem, że Autor: ~gumiak [93.105.40.*]
    Akurat pytanie SII o to czy spółka prowadzi działalność gospodarczą było nieco chybione. Krawiec nie mógł udzielić innej odpowiedzi bo przecież sprzedażą węgla miał się po przekształceniach zajmować węglopex. Inna sprawa to, że i ta wydmuszka nic nie robi, ale o to trzeba by już zapytać na walnym Węglopexu.
  • Re: Stwierdziłem, że Autor: soft_m. [83.27.79.*]
    Akurat to właśnie pytanie jest zasadnicze. Od 80 groszy wstecz, konsekwentnie piszę, że ta spółka nie prowadzi od kilku lat żadnej działalności. Nie ma składów, środków transportowych - ani ona, ani żadna kolejna spółka, która przejmowała jej rzekomy majątek.
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.