• dzis wyniki Autor: ~voldo [37.31.12.*]
    dzis wyniki zobaczymy co bedzie dalej
  • Re: dzis wyniki Autor: ~Technik [83.230.127.*]
    Ktoś przez ostatnie dni ewidentnie zbierał nie pozwalając kursowi się osunąć. Pytanie czy to ktoś dobrze poinformowany na temat wyników, czy ktoś kto liczy na dobre wyniki. Konkurencja pokazywała raczej słabe raporty, więc wielkim optymistą nie jestem. Jeśli jednak pokażą coś ekstra, to przy poprawiającej się sytuacji na rynku mieszkaniowym, może to być perełka na najbliższe miesiące. W przypadku słabego raportu natomiast wielkiej masakry na kursie nie powinno być, bo dużo złego jest już w cenach. Zobaczymy.
  • dobrze napisałeś-to prawda ! Autor: ~jack-Technik [213.146.62.*]
    Sam sporo dokupiłem po wcześniejszych wyprzedażach.Ale wczoraj ciężko było brać ktoś duży podbierał !!! Ale dzisiaj już spokuj bez problemu kupiłem od 5,34 do 5,37.pln. liczę na dobre dane i pod to kupuję sobie znowu-co będzie ? Wczoraj na zamknięciu ktoś wywalił na kupnie po 5,41pln. 5000 szt. chętnych do sprzedaży NIE BYŁO !!! a dzisiaj po 5,40 bez problemu można brać.Może to słabość rynku 2-dzień a może ktoś już coś wie ? My jak zwykle dowiemy się na samym końcu.Pozdrawiam
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.