Moją pracą jest spekulacja to nie muszę pracować jestem szefem sam dla siebie wstaję kiedy chcę spekuluję kiedy chcę i czytam też kiedy chcę to dziękuję za radę i do pracy ludu pracujący
Problem w tym, że "jakość" twoich wpisów świadczy o ubogiej ilości przeczytanych książek.
A jeżeli technikę spekulacji sprowadzasz do udzielania się w prezentowany sposób, to tylko zaśmiecasz forum głupotą (jak zauważysz bez wpływu na kurs).
prześmiewca,
ja sobie robię przerwę w robocie kiedy chcę. Popijam kawę, zajadam śliwki w czekoladzie i wskakuję na forum w tym czasie. Mam się doskonale robaczku.
O wasze pieniądze martwię się w takim samym stopniu, jak o pieniądze emerytów w tym kraju, kapujesz ? Dokładnie w takim samym stopniu, czyli wcale.
Podjęliśmy tu dawno dyskusję o sukcesie spółki i badamy stale, co z tym sukcesem :)))
Nie czytałeś kilka dni temu?
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jezeli-jest-zle-to-dlaczego-chlopcy-tak-sie-produkuja,13126024.html
prześmiewca,
ja sobie robię przerwę w robocie kiedy chcę. Popijam kawę, zajadam śliwki w czekoladzie i wskakuję na forum w tym czasie. Mam się doskonale robaczku.
O wasze pieniądze martwię się w takim samym stopniu, jak o pieniądze emerytów w tym kraju, kapujesz ? Dokładnie w takim samym stopniu, czyli wcale.
Podjęliśmy tu dawno dyskusję o sukcesie spółki i badamy stale, co z tym sukcesem :)))
Nie czytałeś kilka dni temu?
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jezeli-jest-zle-to-dlaczego-chlopcy-tak-sie-produkuja,13126024.html
1. Cena akcji: zjazd z 0.55 na 0.35
2. Wyskok Kluby z akcji na ławicę sardynek ( brak komunikatu )
3. Kupno łąki jako: "....zawarcie powyższej umowy jest bardzo ważnym elementem, przybliżającym Spółkę do rozpoczęcia nowej strategii działalności spółki związanej z zakupem i zarządzaniem nieruchomościami...." . Piękna mi nieruchomość do zarządania :))
Trzyma się to kupy twoim zdaniem? Bo moim trzyma się KUPY, ale wiesz jakiej :)))
Jeszcze jedno przy okazji:
nie jestem i nie będę wrogiem zarabiania pieniędzy na giełdzie. Nie mam nic przeciwko, aby zarobić i na kursie Dependa, tak jak każdej innej spółki. Ale rzeczywistość jest taka, że "prezesi, zarządy" idą po linii najmniejszego oporu i potrafią robić ludzi w bambusa, aż miło. I nie ma przepraszam, taki szwindel pozostał po Sobolewskim.
prześmiewca nie marnujemy czasu bo tak jak piszemy z 4,5% kurs idzie w naszym kierunku byśmy marnowali czas jeżeli byśmy pisali a on by podążał w odwrotnym kierunku ja piszę już od stycznia z rybą pisałem że tutaj nic nie będzie ryba przestał pisać a kurs stoi w miejscu z małymi wyskokami ale z szybkim powrotem na swoje miejsce
to nic nie znaczy że po tyle kupował , sam przeznaczasz jakąś kwotę do spekulacji i nie wiesz czy rynek podąży w twoim kierunku on przeznaczył ponad 1mln i też może część stracić tej sumy nie taką kasę ludzie banki tracą
sena9 ma jajka twarde jak kartofle.
Przetrzyma każdy spam !
Powiem ci więcej sena9, przetrzymasz i zlot kursu grubo poniżej 0,29. Ale wtedy musisz mieć jajka jak arbuzy !!!
Chłopaczki ciągle spamujecie wykorzystując nagminnie prawo do bycia idiotą, ograniczają was ciasne pokoiki i brak znajomych, kurs Dependa odgrywa tu drugorzędna rolę.