Albo znajdź winnych i poproś mecenas niech im sprawę wytoczy jak są podstawy ale nie kombinujcie z mecenasem na własną rękę żeby spółkę zniszczyć i 10 milionów wyciągnąć
Na to musicie mieć pieniądze a groszem nie śmierdzi ani jeden ani drugi kolego .
Wartość spółki budują akcjonariusze również a ty do nich nie należysz a masz NAJWIECEJ DO STRACENIA WIEC myśl logicznie
Jak nie masz czasu to się nie bież za giełdę bo na grze tracisz pieniądze
Już prościej ci tego nie wytłumaczę a i pewnie nie chcesz ze robiąc swoje NIC NIE OSIAGNIESZ PROCZ DNA
Nie mam czasu do końca miesiąca na siedzenie tu klepanie bzdur, jak chcecie to sobie piszcie sami ze sobą.
Krótko i na temat:
-rękę na zgodę wyciągnęliśmy i proszę to docenić
-entera nie wcisnąłem i też proszę to docenić
-forumowe obietnice sam wiesz ile są warte
-na konkrety czekam do konca wakacji
-kontakt przez Piotrka a nie forum albo PN
Tymczasem biorę się za naprawdę ważne rzeczy i nie pisz o tym że będzie zero bo jeśli bedzie to faktycznie dla wszystkich NAS WAS i innych. Choćbym miał ZERO razem z ceprem to się do emerytury nie poddamy i będziemy obrzydzać doczesne ŻYCIE a wtedy na wieczne nie macie co liczyć. Od roku to nasze przymusowe hobby.
<<<>>>
Nie wiem jak inni brachu ale ciesze sie ze jest nas conajmnie dwoch co tak samo mysla.
Jedynie moze dluzej noz ty a jak mowilem dam kazdemu szanse poprawy i zadosc uczynienia chocby wiecznosci bracie.
Tez uwazam ze mamy tu komplet bracie i nowych nie opierzonych braci nie potrzeba.
Zycze powodzenia bracie i modle sie za nas jak mowilem rano w poludnie i wieczorem cos w koncu wymodle badz ty zalatwisz albo Aniolek odda jak wziol czy jak to nazwiecie bracia powodzenia.
ps.
Na enter tez liczylem i tu sie nieco zawiodlem ale pewnie miales powody pozdrawiam wszystkich
ODPOWIADAM
Nie mam czasu do końca miesiąca na siedzenie tu klepanie bzdur, jak chcecie to sobie piszcie sami ze sobą.
-ROBIŁES ROBISZ I BEDZIESZ ROBIŁ TO NAJLEPIEJ
Krótko i na temat:
-rękę na zgodę wyciągnęliśmy i proszę to docenić
REKE PŁOKI CO WYCIAGASZ PO KASE TU DROBNYCH I WYCIAGASZ RECE PO 10MIL KTORE CI SIE NIE NALEZA
-entera nie wcisnąłem i też proszę to docenić
JESTES GOŁODUPIEC I DLA TEGO ZOTŁO CI CZESC CO DROBNYM UKRADŁES NA ZYCIE
-forumowe obietnice sam wiesz ile są warte
UMNIE SŁOWO DROżSZE OD PIENIEDZY NIE ODASZ DZIS ODASZ WIECEJ KIEDYS POCZEKAM A DO SGII JAK MOWIŁEM NIE WSTAPIE 0 TO 0
-na konkrety czekam do konca wakacji
NIE WIEM NA CO CZEKASZ I NA KOGO ALE JAK SIE UMOWIŁES TO PRZYJDZIE PO SWOJE
kontakt przez Piotrka a nie forum albo PN
TEN GOSC NIKOGO NIE INTERESUJE NIECH SIE DOSZKOLI I RADA DLA CIEBIE UWAZAJ NA KASE
Tymczasem biorę się za naprawdę ważne rzeczy i nie pisz o tym że będzie zero bo jeśli bedzie to faktycznie dla wszystkich NAS WAS i innych. Choćbym miał ZERO razem z ceprem to się do emerytury nie poddamy i będziemy obrzydzać doczesne ŻYCIE a wtedy na wieczne nie macie co liczyć. Od roku to nasze przymusowe hobby.
GDYBY KTOS NA WAS LICZYŁ DALEJ TKWIŁ BYS PRZY LICZENIU JESTES NAJSŁABZYM OGNIWEM A FIKASZ RAZ U ANIOŁY DWA U DROBNYCH A PRAWDA JEST TAKA ZE MOZESZ MIEC TEN PAKIET PODPROGOWY NA PAMIATKE
ZBIORE WIARE POZIERAM CHETNYCH I W PAKIECIE ANIOŁA ZDZIARSKI GORZELAK WEZMA JAK TALALA ZA DYSZKE A CIEBIE USTAWIA DO PIONU W KONCIE NA AMENT I BEZIESZ SE OGLADŁ I LICZYŁZ TYM DRUGIM AZ SIE PAPIER Z OBRACANIA W PYŁ ZAMIENI
TO JAK MASZ KUPUJ PŁOKI WIARA WYSTAWIŁA I PO 10 000 000,00zł IDZ
Dalej kombinujesz pod góre
Czy liczysz że coś upchasz na przeżycie do wiosny z PAKIETU PODPROgOwEgo
Chleb i sól i woda swiecona bedzie czekła na walnym w maju odnowimy chrzest i sie nawrócisz
Nie wiem co z tym ENTEREM ale zostawie to bez komentarza .
Albo nie powiem żenada