• Wiecej kowal2200 nie kombinuj jak koń pod górke albo ................... Autor: ~jaro_89 [85.17.222.*]
    Albo znajdź winnych i poproś mecenas niech im sprawę wytoczy jak są podstawy ale nie kombinujcie z mecenasem na własną rękę żeby spółkę zniszczyć i 10 milionów wyciągnąć
    Na to musicie mieć pieniądze a groszem nie śmierdzi ani jeden ani drugi kolego .

Wartość spółki budują akcjonariusze również a ty do nich nie należysz a masz NAJWIECEJ DO STRACENIA WIEC myśl logicznie
    Jak nie masz czasu to się nie bież za giełdę bo na grze tracisz pieniądze
    Już prościej ci tego nie wytłumaczę a i pewnie nie chcesz ze robiąc swoje NIC NIE OSIAGNIESZ PROCZ DNA
  • Re: Wiecej kowal2200 nie kombinuj jak koń pod górke albo ............... Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Nie mam czasu do końca miesiąca na siedzenie tu klepanie bzdur, jak chcecie to sobie piszcie sami ze sobą.
    Krótko i na temat:
    -rękę na zgodę wyciągnęliśmy i proszę to docenić
    -entera nie wcisnąłem i też proszę to docenić
    -forumowe obietnice sam wiesz ile są warte
    -na konkrety czekam do konca wakacji
    -kontakt przez Piotrka a nie forum albo PN
    Tymczasem biorę się za naprawdę ważne rzeczy i nie pisz o tym że będzie zero bo jeśli bedzie to faktycznie dla wszystkich NAS WAS i innych. Choćbym miał ZERO razem z ceprem to się do emerytury nie poddamy i będziemy obrzydzać doczesne ŻYCIE a wtedy na wieczne nie macie co liczyć. Od roku to nasze przymusowe hobby.
    <<<>>>
  • graj brachu do konca ,uwielbiam to meta i zwciestwo tuz tuz Autor: ~Archaniol Gabriell [83.220.97.*]
    Nie wiem jak inni brachu ale ciesze sie ze jest nas conajmnie dwoch co tak samo mysla.
    Jedynie moze dluzej noz ty a jak mowilem dam kazdemu szanse poprawy i zadosc uczynienia chocby wiecznosci bracie.
    Tez uwazam ze mamy tu komplet bracie i nowych nie opierzonych braci nie potrzeba.
    Zycze powodzenia bracie i modle sie za nas jak mowilem rano w poludnie i wieczorem cos w koncu wymodle badz ty zalatwisz albo Aniolek odda jak wziol czy jak to nazwiecie bracia powodzenia.
    ps.
    Na enter tez liczylem i tu sie nieco zawiodlem ale pewnie miales powody pozdrawiam wszystkich
  • Zaczynamy ten gorszy okres dla zlodzieji kowal z drobnymi mozna isc do Autor: ~mecenas prawa [68.67.68.*]
    szkoły bo wakacje się kończą a wrażenia drobne na nikim nie robią
    Nikt nie będzie kupował włącz enter po wakacjach i graj ulubiona grę czyli nizej.

Wystaw za 3 miesiące tylko nie przehulaj na prowizje resztek
  • Re: Wiecej kowal2200 nie kombinuj jak koń pod górke albo ............... Autor: ~jaro_89, [78.129.148.*]
    ODPOWIADAM
    Nie mam czasu do końca miesiąca na siedzenie tu klepanie bzdur, jak chcecie to sobie piszcie sami ze sobą.
    -ROBIŁES ROBISZ I BEDZIESZ ROBIŁ TO NAJLEPIEJ

Krótko i na temat:

-rękę na zgodę wyciągnęliśmy i proszę to docenić
    REKE PŁOKI CO WYCIAGASZ PO KASE TU DROBNYCH I WYCIAGASZ RECE PO 10MIL KTORE CI SIE NIE NALEZA

-entera nie wcisnąłem i też proszę to docenić
    JESTES GOŁODUPIEC I DLA TEGO ZOTŁO CI CZESC CO DROBNYM UKRADŁES NA ZYCIE

-forumowe obietnice sam wiesz ile są warte
    UMNIE SŁOWO DROżSZE OD PIENIEDZY NIE ODASZ DZIS ODASZ WIECEJ KIEDYS POCZEKAM A DO SGII JAK MOWIŁEM NIE WSTAPIE 0 TO 0

-na konkrety czekam do konca wakacji
    NIE WIEM NA CO CZEKASZ I NA KOGO ALE JAK SIE UMOWIŁES TO PRZYJDZIE PO SWOJE

kontakt przez Piotrka a nie forum albo PN
    TEN GOSC NIKOGO NIE INTERESUJE NIECH SIE DOSZKOLI I RADA DLA CIEBIE UWAZAJ NA KASE

Tymczasem biorę się za naprawdę ważne rzeczy i nie pisz o tym że będzie zero bo jeśli bedzie to faktycznie dla wszystkich NAS WAS i innych. Choćbym miał ZERO razem z ceprem to się do emerytury nie poddamy i będziemy obrzydzać doczesne ŻYCIE a wtedy na wieczne nie macie co liczyć. Od roku to nasze przymusowe hobby.

GDYBY KTOS NA WAS LICZYŁ DALEJ TKWIŁ BYS PRZY LICZENIU JESTES NAJSŁABZYM OGNIWEM A FIKASZ RAZ U ANIOŁY DWA U DROBNYCH A PRAWDA JEST TAKA ZE MOZESZ MIEC TEN PAKIET PODPROGOWY NA PAMIATKE
    ZBIORE WIARE POZIERAM CHETNYCH I W PAKIECIE ANIOŁA ZDZIARSKI GORZELAK WEZMA JAK TALALA ZA DYSZKE A CIEBIE USTAWIA DO PIONU W KONCIE NA AMENT I BEZIESZ SE OGLADŁ I LICZYŁZ TYM DRUGIM AZ SIE PAPIER Z OBRACANIA W PYŁ ZAMIENI
    TO JAK MASZ KUPUJ PŁOKI WIARA WYSTAWIŁA I PO 10 000 000,00zł IDZ
  • Re: Wiecej kowal2200 nie kombinuj jak koń pod górke albo ............... Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Dalej kombinujesz pod góre
    Czy liczysz że coś upchasz na przeżycie do wiosny z PAKIETU PODPROgOwEgo
    Chleb i sól i woda swiecona bedzie czekła na walnym w maju odnowimy chrzest i sie nawrócisz
    Nie wiem co z tym ENTEREM ale zostawie to bez komentarza .
    Albo nie powiem żenada
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.