• Masowa Panika ??? Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    To już masowa panika czy jeszcze nie ???
    Na razie chyba drobnica się sypie a więksi czekają sądząc po obrotach. Z drugiej strony tez nie łykają za bardzo. Poczekamy zobaczymy. Ciekawe te wyniki będą bo żadnego przecieku na razie nie ma.
  • Re: Masowa Panika ??? Autor: ~Kesz [178.235.12.*]
    Po tym co się dzieje na papierze, rzeczywiście można przyjąć, że nie ma przecieków. Jednak wyniki będą bardzo pozytywne - ja wiem.
  • Re: Masowa Panika ??? Autor: tsmat [83.21.183.*]
    hahaha krew się leje na popierze od dwóch dni ... no ale przecież przecieków brak no skąd, że, no jak to niemożliwe, wyniki będą super. Ot ynvestory
  • Re: Masowa Panika ??? Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    No właśnie tu jest problem, przed poprzednimi niezłymi wynikami też parę dni krew się lała, i miało być, że nędza w sprawozdaniu a potem był odwrót. Na tej podstawie wnioskowanie nie jest zbyt proste. W piątek będzie wiadomo. Generalnie wydaje mi się że nie powinno być tym razem tragedii bo nic się wielkiego w spółce nie wydarzyło w ostatnim kwartale. Sprzedaż nawet mogła wzrosnąć, natomiast wynik zależy jeszcze od paru czynników w tym kursów walut. Według mnie będzie plus minus na zero albo dobry, natomiast wątpię żeby były duże straty, ale pożyjemy zobaczymy :-)
  • Re: Masowa Panika ??? Autor: tsmat [83.21.183.*]
    To jest zwykła korekta. Dołek trendu wzrostowego, który porusza się po kanale od kilku miesięcy. Sprawdźcie sobie dołki od marca. Ot filozofia ;)
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.