• Rozsądne info Autor: ~Info [95.40.29.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=53246&ncc_index=DGT&id_tr=1
  • Re: Rozsądne info Autor: ~blee [62.152.146.*]
    No to witamy 1 gr.
  • Re: Rozsądne info Autor: ~gat [87.205.158.*]
    powiedzmy że prędzej 10gr i co dalej, teoretycznie jest szansa na wybicie, jest to bardzo prawdopodobne
  • Re: Rozsądne info Autor: ~git [87.205.158.*]
    powiedzmy że 10 gr, i co dalej. Jest szansa na wybicie, to jest bardziej prawdopodobne
  • Re: Rozsądne info Autor: ~zjk [89.79.26.*]
    Nic z tego się nie wydaży 100% obligatoriusz nie poprze takiego planu.
    Chyba ze ktoś odkupi od nich obligacje po cenie nominalnej + zaległe odsetki.

Alternatywą jest upadłość naprawcza/likwidacyjna.
  • Re: Rozsądne info Autor: ~Julian [37.30.42.*]
    Alternatywą? Nie ma rozsądnej alternatywy. Upadłość da 0 zł obligatariuszom za każdą obligację.
  • Re: Rozsądne info Autor: ~blee [62.152.149.*]
    A skąd wiesz co namierzył prokurator?
  • Re: Rozsądne info Autor: ~achaja [46.169.9.*]
    blee chciałem ci powiedzieć że prokurator nie zjawił się w siedzibie firmy jak również nie kontaktówał się ze spółką! po 2 to jeśli nawet prokuratura badała by jakiekolwiek doniesienie to są lata! wiem coś o tym pracowałem w wymiarze sprawiedliwosci.Sam nei wiem co było by lepsze natomiast z pewnoscią kurs powinni podnieść to dało by już większe spektrum możliwości przy tym kursie to dno!
    A od kiedy to prokurator odwiedza osobiście podmioty w sprawie których prowadzi śledztwo? Jeśli ktoś ma przyjść, to smutni panowie w ciemnych okularach ale na to jeszcze widać nie pora.
  • Re: Rozsądne info Autor: ~prezes [87.207.23.*]
    blee achaja ostatnio nachapał się tych akcji po 5gr i dlatego tak się teraz rozpisuje bo sam widzi że dał do pieca delikatnie mówiąc, myślał że będzie bajki opowiadać o 10gr i sprzeda następnym frajerom po 6gr zarabiając w tydzień 20% a tu mu jednak chyba przyjdzie wywalać i to szybko bo za chwile popyt na 4gr zniknie i po 3 bedzie musial wywalać. Ach inwestory inwestory, wiem ze na bankrutach sie najlepiej zarabia ale tutaj nie ma nawet pod co grac niestety :(
    Ciekawsze jest, skąd wie że w spółce nie pojawił się jeszcze prokurator. Czyżby rzeczywiście działało tu aż tylu naganiaczy od kosy?
    Ja myślę że nie wie , po prostu blefuje bo widzi że grunt mu się pali, chciał być cwany a będzie goły ilu tu już było przed nim na różnych poziomach. Teraz niestety dla niego sytuacja jest jeszcze gorsza bo przy cenie 5gr każdy grosz to duży % , kiedyś się tutaj bawiłem jak było 60gr później 30gr teraz to zabawa na 2tyś jak się uda to masz 100% jak nie to olewasz i idziesz dalej :) za więcej bym się tutaj nie bawił a on tak ostatnio piał i skupował więc myślę że z kilkaset tys. ma chociaż chwalił się że ma pół miliona :)
    Coś w tym może być, bo co znikało troszkę po 5 gr, to zaraz pojawiało się na sprzedaż po 6.
    Tak bo to pewnie kolejny drobny cwaniaczek , którego zrobił w konia jeszcze lepszy i co ... teraz nie będzie krzyczał łapać złodzieja ... tylko szuka następnego do kartofla
    Po ostatnich artykułach w pudelku biznesu, o chętnych będzie coraz trudniej. Jestem ciekaw jak potoczy się śledztwo, widać że porozumienie ma niezłe papiery i jakaś szansa jest że ktoś beknie za te oszustwa.
    No i w tym w sumie jest jedyna nadzieja, jak wyrok pójdzie w świat to może jeden patałach z drugim zastanowi się następnym razem czy tak bezkarnie można okradać drobnice.
    Ci co już tu kasę potracili raczej mają marne szanse na to że ją odzyskają ale może jak wszyscy którzy są odpowiedzialni za te przekręty zasiądą w końcu tam gdzie ich miejsce to chociaż trochę satysfakcji będą mieli, chyba że skończy się jak na Promecie , gość spieprzył i nawet kodów do ESPI nie zostawił Pani syndyk, do tej pory ludzie wiszą a to już chyba ze 3 lata będzie :(
    Wszyscy nie spieprzą, za dużo osób przewinęło się przez zarząd i RN tego śmiecia.
    Niby tak ale jednego poświecą , przyzna się że to jego wina i wtedy będzie łatwiej.
    RN są w każdej spółce giełdowej a kto odpowiedział za te bankructwa które już były na innych spółkach. Wiedzą doskonale o tym dlatego tak łatwo przychodzi do głowy szantaż , my wam damy propozycję a wy nie macie wyjscia bo inaczej nikt nic nie będzie miał a to że oni są temu winni mają w głębokim ... NC to pole minowe, jest tu parę fajnych spółek ale generalnie te 5-10 dobrych powinni przenieść na główny a resztę won i niech grają w 3 karty na giełdzie samochodowej bo to są tego typu zachowania
    Znowu padnie na stachurę?
  • Re: Rozsądne info Autor: ~Opera [178.42.169.*]
    @prezes

Nic dodać, nic ująć. 100% racji.
    Niestety, co gorsze wcale mnie to nie cieszy niestety. Mam nadzieję że te wydmuchy w końcu ktoś posprząta z rynku i będzie trochę bezpieczniej bo tylko mamią ludzi wyimaginowanym zyskiem/dywidenda itp a po cichu kasa wychodzi z firmy i jak co do czego to co mam was w dupie jestem goły i co mi zrobisz. Popatrz na PCA ta też krawczyk udaje większego debila niż jest ( a może i nie udaje) , kto to łajno powpuszczał na giełdę??
    Gdyby prokuratura z urzędu zajmowała się takimi posrańcami to wszystkim żyłoby się lepiej ale to nie u nas , tu zanim się ktoś ruszy to najpierw TV się musi zainteresować.
  • Re: Rozsądne info Autor: ~Opera [178.42.169.*]

Kto wpuścił??? No wiadomo że rudy Sobolewski. Jemu tez za NC dobiora die do du...y, zobaczycie.

Prasa już sie zajęła sprawa, dlatego na miejscu tych oszustów już miałbym pełne spodnie. Prokuratura po AG już tak poblazliwie nie traktuje przestępstw gospodarczych. A jak jeszcze udowodnia ze za tymi spółkami "zagranicznymi" stoją ludzie powiązani ze spółka która okradli to sprawa będzie krótka i prosta.

Aby coś sie na rynku zmieniło oszuści muszą za to karnie i finansowo zapłacić, inaczej reszta widząc ze jest bezkarni zawsze będzie szukała możliwości do okradania własnych akcjonariuszy.

Dlatego nie rozumiem tych co piszą negatywnie o tym gościu, który z nimi walczy. Powinnismy być mu wdzięczni, bo robi to rownież w naszym imieniu, jemu sie chce a my nie ruszając dup... potrafimy jeszcze go krytykować.

Jakie to Polskie.... i smutne.
    Wiesz Ci co krytykują tych walczących o sprawiedliwość mają w tym po prostu swój interes. Każdy chce towar jak najdrożej sprzedać i niestety etyka nie ma tu nic do rzeczy, zresztą kto kupuje padlinę tylko Ci co liczą na szybki i nieprzeciętnie duży zysk, to nie jest inwestowanie to czysta spekulacja a w tym patrzysz się bardzo krótkowzrocznie , to że inny z tym zostanie to już nie Twoja brocha

@blee
    kogo wybiorą nie wiem , przydałby się ktoś z doświadczeniem, znajomością języków obcych i kontaktami za granicą :)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.