1 i ostatnie ostrzeżenie do roboty !
W innym przypadku bedziemy mieć po równo czyli nic nie dyskutować cepr nie obrzydzaj bo do sgii chętnych nie ma i nie będzie chyba że Aniołe w due pocałujesz i przeprosisz to się zapisze do sgii
Ty na pewno masz zero chyba że rzucą ci jakieś ochłapy za obrzydzanie. Czas się ekipie kończy więc zgodzę się tylko z jednym: DO ROBOTY bo nie będzie gdzie się schować jak zrobi się gorąco.
o dodatkowych odszkodowaniach pomyślimy później. Już są w potrzasku, a dodatkowo brną (brniesz?) w ciemny las. Współpraca może być okolicznością łagodzącą, pomyślimy o tym.
zobacz cepr jak pojechali na Solarze. Kolejna poznańaska ekipa samych uczciwych co umieją budować zaufanie od początku i oczywiście zarabiać (dla siebie).
HEE ZARTOWALEM MISIE , BYLEMW LESIE WIDZIALEM WILKA I POWIEDZIAL ZE KOWAL PO LESIE OBSRANY CHODZI Z PRZYDUPASEM DONHIHOTEM CEPREM I NIEJAKIM MECENASEMOD RACHOWANIA
A teraz do rzeczy glodupce jak mowilem zakladam sie kto dluzej wytrzyma o ten pakiet podpogowy 5% wy i ja nie potrzeba mi tez drobnych i pomocy oraz zebraniny
Bedzie tak jak mowilem albo te kilka set 5 albo 7 set pojdzie na straty a o ZAPISYWANIU DO SGII ZAPOMNIEC
checie wojny na dwa fronty to juz ja macie gotowi wszystko stracic OK nie posprzatacie syfu nie wezmiecie ani grosza wiecej PRZEZYJECIE
A jak macie te 5% to mi sie tez nalezy 15 zl choc to duzo wezme i prezenty zrobie mecenasowi kalkulator kupie ceprowi piska a dla ciebie kowal niespodzianka
A i Aniola tez moze w razie w liczyc na paczki
A teraz na kolana i prosic o przebczenie i koniec wojnek na poczatku do Anioly jak wybaczy pismo w gebieprzyniesiecie cyrograw podpiszecie bedzie dobrze
A jak nie to NIE mi Laski nie robice bo i tak czuc padlina od Was
Aaaaa bo bym zapomnial odrazu zjedzcie na grosze szkoda tracić na prowizje bo po waszym zachowaniu mam wrażenie że główniarstwo ma jeszcze wakacje to przeznaczyc na wspomnienia mile żeby przez nastepne 12 miesiecy żyć nadzieją o wolnym
Po co z nim dyskutujesz kowal , mówiłeś że nie będziesz .
A dużo Wam brakuje żeby złożyć pozew , bo może miałbym część a reszte dokupie .
Czy już macie 5% ? a jak tak to ja też mogę liczyć na 15zł.
To może dobiore będe miał więcej.
Pozdrawiam